Görseller İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

[Görseller] : İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Vay Mustafa buradaymış :) Seni de özledik, ne zaman geri dönüş :rolleyes:
Sorma abi ya daha 1.5 ay var Allah izin verirse bende sizleri özledim buluşmaların falan videolarını izliyorum içim gidiyor[emoji846]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa Atabek' Alıntı:
Sorma abi ya daha 1.5 ay var Allah izin verirse bende sizleri özledim buluşmaların falan videolarını izliyorum içim gidiyor[emoji846]

Süper 1.5 ay gibi kısa bir süre kalmış :bravo: insallah en kısa süre içerisinde görüşmek üzere :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Öncelikle sahanız harika gözüküyor. Her yerde açan sarı çicekler tek kelime ile harika :hoppa:

Kırımı bu şekilde güzel yorumlayan görmemiştim, ağzına sağlık Fatih :laugh: ;D Şaka bir yana geçmiş olsun. Bir anlık dalgınlık ve modelden kopunca yapacak pek bir şey kalmıyor. Allahtan hasar az ;)

Goblin 700 sonunda sahalarda gördük. Yani en azından uçuş videosunu. Valla 450 uçar gibi rahat uçuş yapınca izlemesi çok keyifli güzel bir uçuş olmuş :bravo: 2017 inşallah senin yılın olacak Fatih, aynen devam kardeşim %p

Ediz kardeşimizin de uçuşlarını özlemiştik. Bol kuyruk cevirmeli ve piro flipli şahane bir uçuş olmuş. Yavaş yavaş üzerindeki pası atıyor belli

E :bravo:rkan arkadaşımız da TREX 600 iyice ısınmış, onun da sticklerine sağlık diyorum .

Abi güzel yorumların için öncelikle teşekkürler, takım olarak bu sene hep beraber pilotajı geliştireceğiz hedefimiz bu görüşmek üzere :saygilar:
Mustafa Atabek' Alıntı:
Bizim ekip maşallah haftasonlarını boş geçmiyor uçuşlar şahane bu sene hakikaten Fatih abinin senesi olucak bu ayar olaylarını bırakınca pilotajı baya ileriye taşıdı hızına kimse yetişemiyor[emoji6]

Mustafa valla bu grubun en iyi pilotu sensin, inşallah seninle de kavuşma vakti az kaldı, bir an önce gelmeni bekliyoruz kardeşim :)

ahmet atıcı' Alıntı:
Ellerinize sağlık Fatih, güzel bir buluşma olmuş.Görseller için teşekkürler. :bravo:
Geçmiş olsun bu arada. :saygilar:

Teşekkürler Ahmet abi, eksik olma :saygilar:
Türker Akgün' Alıntı:
Çok güzel buluşma olmuş. :bravo:

Harika bir hava, çok güzel bir saha, uçuşlar, muhabbet....... :halay:

Dinlenmek için gölgelikte süper olmuş. Bir tek mangal eksik kalmış sanki. :laugh:

Fatih'in maşallah pilotajda aldı gidiyor. :bravo: :RCKolik:

Aynen Türker dinlenmek için süper bir yer, zaten Cem abi ile erken geldiğimiz zamanlar öğleye dogru bir 45 dakka uyku aramız var. :laugh: Çok keyifli oluyor kuş sesleri, hafif esen rüzgar, yani anlatılmaz yaşanır diyorum :) :saygilar:

Emre Kaman' Alıntı:
Süpersiniz arkadaşlar, ellerinize sağlık %p Fatih geçmiş olsun, arada bir kırım iyidir :lollol: Şu 450'yi emekli et artık yav ;D

Teşekkürler Emre, aynen arada kırmak iyi oluyor :D 450 benim bu seneki ünite kobayım o yüzden duruyor bu sezondan sonra eleyecem arkadaşı ;D :saygilar:

Yine tekrar çok eğlenceli bir buluşma gerçekleştirdik :hoppa:

Evet arkadaşlar artık Ediz ve Erkan abi misafirimiz değil grup üyemiz oldular :halay: inşallah mustafa kardeşimizde geldiği zaman 5 kişi olacağız ve bu sene bir çok eğlenceli buluşmalar düzenleyeceğiz :halay:

Genel olarak kırımsız süper bir gün geçirdik hava hafiften rüzgarlı idi. Bol bol güneş buluta girdiği için benim tarafımdan süper di, gözlerde hafiften sıkıntı varda ;D

Benim için aksiyonlu bir gündü şöyle, 570 havada kanopisi çıktı arkadaşlar :eek: çıktı derken öyle yerinden oynamadı bildiğiniz çıktı :laugh: tam invertte geçer ken oldu. İstesen denk getiremezsin, baş aşagı alınca modeli kanopi yerinden çıktı ve süzüle süzüle otların üstüne düştü, fazla panik yapmadan modeli indirdim çok şükür. Yani 100 debir şans ile model kırılmaz dı ve o oldu :halay: :yuppi:, bir de sahaya ilk ben geldim ve yanlızdım :eek:

Neyseki bu talihsiz durumu hasarsız, kazasız, belasız ,atlattım :D

kanopi bu şekilde Allahtan otların üstüne düşmüş :)
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Videolar gelsin.. :thumbup:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Süper bir ekip olduğunuz Allah muhabbetinizi arttırsın arkadaslar. :bravo:

Senin olaya gelince Fatih, hem büyük şans hem de büyük sansizlik. Ama allahtan Kırım ve hasar yok :halay:

Kucuk bir soru. Canopy nut olarak ne kullanıyorsun Fatih. Orjinal vidalı versiyon mu yoksa mıknatıslı upgrade versiyonu mu ?

Süper bir ekip olduğunuz Allah muhabbetinizi arttırsın arkadaslar. :bravo:

Senin olaya gelince Fatih, hem büyük şans hem de büyük sansizlik. Ama allahtan Kırım ve hasar yok :halay:

Kucuk bir soru. Canopy nut olarak ne kullanıyorsun Fatih. Orjinal vidalı versiyon mu yoksa mıknatıslı upgrade versiyonu mu ?

Mehmet Abi çok saol teşekkür ederiz. :saygilar:

Abi vidalı olandan kullanıyordum birini kaybettim, şimdi mıknatıslı kullanıyorum demekki tam takmamışım, nutlarda biraz deforme olmuş ama :(

fatih cebir' Alıntı:
Mehmet Abi çok saol teşekkür ederiz. :saygilar:

Abi vidalı olandan kullanıyordum birini kaybettim, şimdi mıknatıslı kullanıyorum demekki tam takmamışım, nutlarda biraz deforme olmuş ama :(
Mıknatıslarda bu sekil çıkma riski oluyormus ne yazık ki. Bu nedenle her takış sonrası iki eller çekerek cok iyi kontrol etmek gerekiyor diye biliyorum.

Ellerinize saglik arkadaslar, keyfiniz bol olsun. Fatih sana da gecmis olsun diycem ama bisey de olmamis ki [emoji16] Masallah diyim [emoji1]

Vay videolar da yüklenmiş :thumbup: Birazdan sabah kahvesi eşliğinde izleyelim :hoppa:

Abi keyfiniz bol olsun, Fatih abi sanada geçmiş olsun pale takılmamış allahtan :D

Günaydın :RCKolik:

Fatih'in ısrarları sonucu :laugh: bir video da benden.

Herkese keyifli bir forum ve kırımsız uçuşlar...

Cem abi bu modelin hakkını sonuna kadar verdi maşallah :) Aileron rainbow da çok güzel çıkmış, kırımsız uçuşlar abi...

Emre Kaman' Alıntı:
Ellerinize saglik arkadaslar, keyfiniz bol olsun. Fatih sana da gecmis olsun diycem ama bisey de olmamis ki [emoji16] Masallah diyim [emoji1]
Çok saol Emre teşekkür ederim [emoji3]

Doğukan Ocak' Alıntı:
Abi keyfiniz bol olsun, Fatih abi sanada geçmiş olsun pale takılmamış allahtan :D
Eyvallah kardeşim teşekkürler eksik olma, valla büyük şans bu şekilde modeli kıran çok kişi varmış edizle konuştuk ta , yani arada kader gülüyor bize olsun artık yavv[emoji3]

Mıknatıslarda bu sekil çıkma riski oluyormus ne yazık ki. Bu nedenle her takış sonrası iki eller çekerek cok iyi kontrol etmek gerekiyor diye biliyorum.

Abi mıknatıslı olanları kullanmayı düşünmüyorum, vidalı olanlardan alıcam tekrar