fatih cebir
Tecrübeli Uye
- İlgi Alanı
- Heli
[Görseller] : İstanbul Sancaktepe Team (Ana Başlık)
Abi rica ederim, benim için bir zevkti hava çok güzeldi, iki gündür süperdi fırsatını yakalayınca attım kendimi
İnşallah hafta sonu hava güzel olur, herkes dilediğince uçuş yapar, 2017 de limitleri zorlamak lazım
Eyvallah İbrahim teşekkürlerİbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:Fatih Abi ne güzel etmişsin valla
Kırımsız atlatmana sevindim inişi
Evet hava çok güzeldi, özellikle iki gündür süper ama malesef hafta sonu yagış var gibiŞafak ALTINTAŞ' Alıntı:Valla süper olmuş. 1-2 gündür hava da 10 numara. İnş hafta sonu da böyle güzel olur da biz de uçarız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emre Kaman' Alıntı:İşalla kötü olur (kıskançlık f: ) Üç hafta olacak burnumuzu çıkaramıyoruz düşecek diye...
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Ayıptır, günahtır Fatih Kış nedeni ile buluşmaların pas geçildiği şu günlerde uçuş hem de hafta içi f:
Neyse biz uçamasak da videoların sayesinde, az da olsa sahaya gitmiş kadar olduk, en azından ben öyle hissettim Bu yüzden paylaşım için özellikle teşekkür ederiz
Abi rica ederim, benim için bir zevkti hava çok güzeldi, iki gündür süperdi fırsatını yakalayınca attım kendimi
İnşallah hafta sonu hava güzel olur, herkes dilediğince uçuş yapar, 2017 de limitleri zorlamak lazım