Mehmet abi bende burdurluyum neresinden senMehmet Kucuksari' Alıntı:Ben aslan Burdurluyum ama yillardir Kocaelinde yasiyorum. Sayet usenmez ve uzak gelmez buralara gelebilirsen seve seve cay hatta yemek bile ismarlariz sana Gokhan
Vay demek hemşehriyiz senle Selçuk Ben merkezdenim sen neresindensin peki ?Selçuk TUNÇER' Alıntı:Mehmet abi bende burdurluyum neresinden sen
Abi bende ilyas koyunden ama merkezi falan bilirim. keciborlu dort yol tarafindayim acikcasi gölün dibinde. Ayrica ispartada da evimiz vardir. Tuncerler apartmani yedi sehitler mahallesinde iyas marketin arka tarafinda kaliyo. cok sevindimMehmet Kucuksari' Alıntı:Vay demek hemşehriyiz senle Selçuk Ben merkezdenim sen neresindensin peki ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aynen hakan bey, Mehmet abi o zaman bu yaz burdurda olursan ben her sene giderim goruselim ins.Hakan Ülgenalp' Alıntı:Hemşehriler günyüzüne çıkmaya başladı.......
Hakan Ülgenalp' Alıntı:Hemşehriler günyüzüne çıkmaya başladı.......
Ben de her sene gitmeye çalışıyorum. Inşallah aynı zaman diliminde orada oluruz da tanışmak nasip olurSelçuk TUNÇER' Alıntı:Aynen hakan bey, Mehmet abi o zaman bu yaz burdurda olursan ben her sene giderim goruselim ins.
Hoşbulduk Tevfik abiTevfik Sıkılı' Alıntı:Hoşgeldin Gökhan.
Hoşbulduk hakan abi. Aynı fikirdeyiz sabırsızlıkla bekliyorum ilk buluşmayı simülasyon kumandamda geldi bu akşam çalışmalara başlıyorumHakan Ülgenalp' Alıntı:Gökhan hoşgeldin , heli meraklısı ve yakın mesafeden yeni katılan arkadaşlar beni çok mutlu ediyor.Şimdilik önerileri uygula , havalar ısınıyor , Burdur da haftasonları buluşmalarımız oluyor...Seni haberdar ederim.........
Çok teşekkür ederim Türker bey iyi dileklerinizden dolayı Bakalım acemiliğimi smilasyonda atayım canlısını uçurmak nasip olur insallahTürker Akgün' Alıntı:Hoşgeldiniz Gökhan Bey,
Bu hobiyi keyifle yapacağınıza inanıyorum. Şimdiden kırımsız uçuşlar dilerim.
Keyifli forumlar.
Hoşbulduk Kağan abi yalvaçtayım ben bi hafta sonu beklerimKağan Ayanoğlu' Alıntı:Hoşgeldin Hemşerim.
Hoşbulduk bende yalvaçdayım bigün oturur laflarız inşallah üstadfatih yıldırım' Alıntı:hosgeldin hemsehrim
bende ısparta deregümü lüyüm