İskender Yenimol İstanbul'dan Selamlar
zevkle geliriz abi geçen sefer çok güzeldi mangal,alan v.s
zevkle geliriz abi geçen sefer çok güzeldi mangal,alan v.s
Erman Bey nerelerdesin ya, yaşıyor musun ? Geçenlerde Turker ile kulaklarını cinlattik Erman Bey de kayıplara karıştı diyeErman Yaman' Alıntı:Iskender hosgeldin![]()
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Erman Bey nerelerdesin ya, yaşıyor musun ? Geçenlerde Turker ile kulaklarını cinlattik Erman Bey de kayıplara karıştı diye![]()
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Erman Bey nerelerdesin ya, yaşıyor musun ? Geçenlerde Turker ile kulaklarını cinlattik Erman Bey de kayıplara karıştı diye![]()
Erman Yaman' Alıntı:Yasiyorum Mehmet abi, sukur
...Turker'e de selamlar cokInsallah nasip olur da, tanisiriz.
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Bu arada senin Türkiye iznin ne zaman ? Nasıl olsa Istanbul üzerinden gidersin Izmir'e. Olmadı bir gün misafirimiz olursun, hem de bu vesile ile tanışmış oluruz senle. Hafta sonu olursa akşama kadar buluşmaya gider, akşama da otobüs ile seni yolcu ederiz güzel İzmir'imize![]()
Türker Akgün' Alıntı:Erman özlettin valla kendini. Mehmet abiyle kulaklarını çınlattık geçen günlerde.
Herşeyin yolunda olduğuna sevindim.İnşallah görüşürüz eğrisini doğrusuna denk getirip.
![]()
Eyvallah dostum teşekkür ederim ???Vaaaay , İskender hoşgeldin , nerelerdesin be kardeşim , güzel bir Ramazan sürprizi oldu , tekrar hoşgeldin![]()
![]()