İşin uzamanı arkadaşların yardımına ihtiyacım var

Mehmet beye
Teşekkürlerimi sunuyorum

Emre Beyin tespitleri doğru
Bende Nazadan anlamıyorum ama çok fazla kumanda çeşidi var özellikleride önemli
4 pot u zaten quad alacak
1 pot uçuş modu
1 pot gimbal (eğer kumanda edecekseniz) (kumanda etmeden çekim yaparsanız o (rc)işinizi görür
4 pot da Servo derseniz toplam 10 pot yapar
10 lu veya 16 lı kumanda işinizi daha iyi görür
veya
1 veya 2 servo ile
yükleri ayrı ayrı bırakma işine yoğunlaşın
Nasılsa Makinacısınız yaparsınız :thumbup:
(Halkımız gölde balık tutarken tonlarca mısırı tek tek bırakıyor rc tekne ile ) %p
yada 2.bir 6 kanal kumanda
kolay gelsin

Teşekkür ederim Mehmet abi vizelerden sonra eskişehire gececeğim kendisi ile iletişim kurup inşallah o zaman görüşme imkanımız olur. Doğuş piste gelebilirim aracım var hemde tanışmış oluruz konya da böyle insanların olması çok güzel. Bu arada yeni çizdiğim sistem ile 4 yerine 2 servo ile yük bırakma işini hallede biliyorum. Problemi çözdüm gibi :)

Rafet abi yardımcı olacak ve para isteyecek
Olacak iş değil!!

yasin vur' Alıntı:
Teşekkür ederim Mehmet abi vizelerden sonra eskişehire gececeğim kendisi ile iletişim kurup inşallah o zaman görüşme imkanımız olur. Doğuş piste gelebilirim aracım var hemde tanışmış oluruz konya da böyle insanların olması çok güzel. Bu arada yeni çizdiğim sistem ile 4 yerine 2 servo ile yük bırakma işini hallede biliyorum. Problemi çözdüm gibi :)

Özelden telefon numaranı atarsan konumu paylaşırım. Pazar günü hava iyiyse yüze olur geçen hafta ağaçlandırma çalışmamız vardı. O nedenle uçamadık ama bu hafta inşallah.

Sent from my iPhone using Tapatalk