ilk uçuş deneyim video yükleme yapamadım

SIRRI TABAKOĞLU' Alıntı:
Türker'im teşekkür ederim şimdi kafamdaki soru işareti kalktı :thumbup:
Kesinlikle yok, gurur duyarım. Bizler bu nezih ortamda nekadar birbirimize yakın olursak,başarımız odenli doğru orantılı olarak devam eder diye düşünüyorum,
bir gün olurda oralara yolum düşerse şahsen de tanışmak isterim. %p
Benim kesinlikle heli'de deneyimim yok, sizler gibi ÜSTAT'lar bize yol göstermeli ki bizler doğruları öğrenelim. Şahsen nacizane fikrim budur. :RCKolik:

Sırrı Abi bizde Rckolik ailesinin fertleriyle birgün biryerlerde karşılaşmayı çok istiyoruz. Umarım en kısa zamanda bir araya geliriz. :)

Elimizden gelebiliyorda azda olsa yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere. :RCKolik:

Türker'im tabiki neden olmasın. Kesinlikle tüm emeği gecen rckolik üyesi olan abilerime ve kardeşlerime teşekkür ederim. Helimi almadan önce yazmış olduğunuz tüm konuları titizlik ile okudum ayriyeten youtube teknik anlatım video'larını izledikten sonra kesin alacağım modelde karar kıldım, daha sonrasında rckolik formuna üye olmaya karar verdim, buda gösteriyor ki sizlerin bana birşeyler fikir edinmemi sağladı.KESİNLİKLE sizlerin bilgi ve tecrübelerinizden fayda göreceğimden eminim.

Dynam RC FLIGHT SIMULATOR kullanarak yön ve tepki hareketlerine çalışıyorum,hover'da heli'yi tutmaya başlayınca çok'ta pc ye bağlı kalmak istemedim,bunun akabinde bir hafta sonu bataryamın sarjını yaptım ve ben heli'yi hover'da tutacağım dedim, korkunun ecele faydası yok dedim,test uçuşunu gerçekleştirdim.

Yalnız şu bir gerçek ki uçuş saham müstakil evimin damıydı, 5mtx5mt alan 25m2. 5. kat yükseklik sebebiyle yan rüzgarları olduğu için biraz zorlandım ama hover da tutmak için anti hareketlerimi geliştiriyorum. :saygilar:

Bilgi paylaşıldıkça hele bir de paylaşımlar takdir ediliyorsa güzel :thumbup:

Bu işte cesaret şart, yoksa ilerleme biraz zor oluyor. Simulatör çalışmalarına aynen devam %p Fakat nacizane küçük bir tavsiye, hover da olsa evinizin damında, o küçük alanda çalışma yapmayın. Hover deyip geçmemek lazım zira aslında heli uçurmanın belki de en zor aşamalarından birisi.

Yerinizde olsam açık alanları tercih ederdim. Bu size olası ters bir durumda, ki ilk başlarda olması kadar doğal bir şey yok, avantaj sağlayacaktır. Hem kırım ihtimalini azaltmış hem de moral ve motivasyon düşmesinin önüne geçmiş olursunuz ;)