ilk balsa modelimim ilk ucusu yine ruzgarli bir gune denk geldi Selcuk ile beraber ucus pistine gittik ucagin tum kontrollerini yaptik ve oturduk bekledik belki ruzgar hizini azaltir diye , baktik ruzgarin azalacagi yok vira bismisllah ne olacaksa olsun dedik , ucacagindan hic umudum yoktu birde ustune ruzgar eklenince kalkar kalkmaz 3 aydir ugrastigim emeklerim yerler yeksan olur dusuncesiyle verdim gazi baktim tam kalkiyor ruzgar yandan verdi samari , yok hemen kirilip parcalanmak deyip duzeltiverdim son anda , ruzgara dogru ilerlemek istedikce ruzgar duvar ordu adeta , bi firsat vermedi soyle keyifle ucurmaya , neyseki yeterince havada kaldiktan sonra sira geldi inise aman bir hata yapmayim dedikce ellerim titredi heycandan , yarim yamalak guc bela indirebildim cok sukur zaiyat vermedik , pervane kanat govde hasarsiz bir sekilde saglam kalabildi bu kotu inise ragmen .
selcuk kardesimede çok cok tesekkur ederim yanimda buyuk destegi oldu , sevincime ortak oldu sagolsun , varolsun .
selcuk kardesimede çok cok tesekkur ederim yanimda buyuk destegi oldu , sevincime ortak oldu sagolsun , varolsun .
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol