Ikon/Brain Rescue Sneak Peak

Emre Kaman' Alıntı:
Abi ikondaki işlemci spiritteki ve neuron'daki ile aynı, yani rescue açısından veya daha bir sürü özellik açısından sorun yok. Daha ilginci, spirit prodaki işlemci sanırım skookum'daki işlemciyle aynı. Yani skookum yıllar öncesinden o hardware'i koymuş ünitesine, ama gel gör ki bir spirit gibi pazarlayamıyorlar kendilerini...

Nasıl yani ?? Bildiğim kadarı ile IKON'ların en az 3-4 yılı var. Şimdi buna göre Spirit ilk modellerindeki işlemci İkon daha mı yavaştı da PRO modeli ile yükseltiler :eek: :rolleyes:

Yok abi ikon ve spirit işlemci aynı...

Skookum ve Spirit Pro işlemci aynı...

"Hello,

The Spirit flybarless unit uses an MPU-6000 which is the same that is used in the BRAIN, and is a 6 axis, gyroscope + accelerometer sensor.

Thomas."

Brain -->

Ottatiaro da neuron'un geliştiricisi, aynı zamanda brain'in geliştiricisi, artık çalışmıyor msh ile :D

Spirit'in pro'ya geçişi ilerleyen zamanlarda gps, altimetre, headless mode vs eklemek için yapılmış bir hareket bence. Ki o işlemci de zaten 3-4 yıldır piyasada olan sk720 ile aynı, yada muadili. Aynı şekilde neuron pro, büyük neuron, adı ne olacaktı unuttum şimdi de, o da bu işlemciyi kullanacak.

Yavru neuron :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Büyük neuron :D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Gözden düşen, ha deyince satılmayan ikonlar brainler de ne cevhermiş :) İşlemcisi yeter...

Rasim Öztürk' Alıntı:
Gözden düşen, ha deyince satılmayan ikonlar brainler de ne cevhermiş :) İşlemcisi yeter...

Valla öyleşmiş meğer :laugh: ;D Şaka bir yana gerek Türker gerekse ben IKON'unu ilk denediğimiz günden bu yana çok seviyoruz.

Özellikle kolay ayarlaması ve basit arayüzü, default ayarlarının bizim pilotajımıza olan yakınlığı ile sevdiğimiz bir üniteydi. Geçen sene fiyatlarında gelen indirim de süper olmuştu :thumbup:

Tek eksikliği GERÇEK RESCUE olmamasıydı. O da gelince bence tadından yenmez bir ünite olacak :yuppi:

Peki bu IKON / BRAIN isim farkı nereden geliyordu, tam olarak hatırlayamadım ??

Bunun uçuşu nasıl olacak acaba , merak ediyorum normal uçuşunu etkileyecek mi?

Bu arada Spirit 2.0 güncellemesi spirit proya da yükleniyor mu ki acaba?

Olması lazım, Erhan pro kullanıyordu sanırım.

Kağan Kazancı' Alıntı:
Bunun uçuşu nasıl olacak acaba , merak ediyorum normal uçuşunu etkileyecek mi?

Bu arada Spirit 2.0 güncellemesi spirit proya da yükleniyor mu ki acaba?
yükleniyor Kağan ;)
zaten software kurduktan sonra programa girince soruyor, hangi ünite diye, hem spirit hem de sprit pro seçenekleri var :saygilar:

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
yükleniyor Kağan ;)
zaten software kurduktan sonra programa girince soruyor, hangi ünite diye, hem spirit hem de sprit pro seçenekleri var :saygilar:

Çok sağol %p
Erhan 'in yükleyip fark görüp görmemesine göre pro ya da normal spirit alacağım :halay: Aslında tam olarak istediğim ikisini de uçuran biri olması ama sanırım hem normal hem pro kullanıp güncelleyen biri yok forumda.

Bence kaan pronun avantajı girişlerin çokluğu oda illaki avantajlidir ama uçuş olarak zannetmiyorum farklılık olacagini tabi yine kullananin fikri doğru olur.

SM-G900F cihazımdan gönderildi

Pro'nun geleceği parlak :) Altyapıyı sağlam tutmuşlar, gps falan önü açık yani, donanım olarak yeterli olur. Ücretsiz firmware update yaparlar yapmazlar bilemeyiz. Spirit pek paracı değil gerçi, muhtemelen o tipgelişmeler ücretsiz olur ama harici sensör falan donanım kısmı ücretli olacaktır.

Y-kablo da istemiyor. Özellikle spektrumcular ve harici bec kullananlar için...

Arada da 10 dolar bir fark var, bişey değil. Bu saatten sonra normali alınmaz bence o kadar çok.

Kağan uçuş farkı bekleme. Sadece Rasim in dediği gibi avantajları var. 2. El bulabiliyorsan uygun fiyata al ama sıfır alacaksan pro al almışken. Eğer sana uyarsa usb aparatı nı istemezsin indirim yapar.

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi