Türker Akgün
Moderator
Ne kovucaz olm sizi. Siz olmasanız kimle dalga geçicez biz. Ayrıca bu USD ve Euro kurları ile hepiniz uçakçı olacaksınız!
Valla kovsanız da gitmem zaten Sümer abi. Uçakçıların varlığı bilakis benim çok hoşuma gidiyor, hele USD ve Euro böyleyken. Tek moral kaynağım ve umudum uçakçılar şahsım adına, çok ciddiyim. Neden mi; McGyver halt etmiş, klozet kapağı vidasından kanat vidası, serum şişesinden yakıt deposu yapılmazsa sıkıntı vardır o uçakçıda. Bu kurlarla artık bunlar lazım bana. Ama en eğlenceli kısmı da malzeme tedarik kısmı:
Uçakçı : Bana acil zirkonyum levha lazım!
Tedarikçi : Zirkonyum bizde olmaz abi dahta vereyim mi?
Uçakçı : Saçmalama uçacak bu uçacak, bari titanyum ver bir tabaka idareten...
Tedarikçi : Güzel abim ben sana en iyisi her zamanki gibi dahta vereyim, işin görülsün
Uçakçı : O da mı yok Carbon falan şeyed o zaman bari...
Tedarikçi: Karbon olarak kömür var abi, onu verebilirim? Hiç olmadı mangal yakarsın, uç uç nereye kadar zaten?
Uçakçı : Ah şu şakacılığın olmasa çekilecek adam değilsin yıllardır. Tamam ver dahtayı hallederiz artık.
Tedarikçi : Yıllardır dahtayı bir tek senin için getiriyorum zaten bu dükkana sayın abim.
Şu sapmaya hayranım ben işte. Zirkonyum aranmakta ama finalde dahta yeterli gelmektedir.
Son düzenleme: