Şakayla karışık sayın hocam. Bir kısmı aynen dediğim gibi şaka ama; "karışık" diyerek seyrelttiğim kısmından bir açıklama yapmak ihtiyacı duydum siz böyle söyleyince. Hani her şakada bir ciddiyet payı vardır ya:
Forumumuz gerçekten çok güzel. Hatta katıldıklarımın en iyisi..Siz, Mehmet Bey, Evren Bey.. ve diğer bir çok güzel insandan ibaret bir kere. Düzeyli ve elbette ki verimli. Ama modelciliğe ara verdiğim bu süreçte bir şeyler çok sert bir şekilde değişmiş gibi sanki.. Ya da ben adapte olamıyorum
Epoksi reçinesi, balsa, ARF model toplama gibi şeyler.. yani benim modelcilikten bildiğim en temel şeyler, çoğu zaman ortama yabancı. Evren Bey'in çalışmaları, sizin ve bir kaç arkadaşımızın uğraşları haricinde, günlük konuların çoğu da bana yabancı.. Umarım yanlış anlaşılmaz ama, sürekli helikopter ve quad'lar etrafında dönüyor sohbetler.. Mersin'li modelci bir grubun kurduğu bir site vardı: RChobimerkezi. Dr. Barlas Aytaçoğlu o forumun Mehmet Küçüksarı'sı idi
Bilirsiniz o platformu. Mesela orda, günlük konularda birisi heli ise diğeri uçak idi. Quad henüz icad olunmamış, dron kelimesi henüz dilimize geçmişti
Oranın tadını mı arıyor bünye? Bilemiyorum.. Bir yandan da rckolik bağımlılığı oluştu tabii..(dikey uçuş sever arkadaşların olgunluğuna bırakıyorum)
Yani.. katılımda bulunabilme ve tatmin boyutunda eksiklerim oluyor ve bunu başka platformlara katılarak kapatırım diye düşündüm. Belki de yanlış düşündüm, bilemiyorum.. Neyse, sarhoş mektubu olacak bu!
Siz sorunca açıklama gereği doğdu bende. Forumdaki ağırlığınıza binaen..
yanlış bir şey söylediysem şimdiden özür dilerim..