Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hobbyking 300 grama kadar pilleri 3 dolar kargo ücretiyle takipsiz olarak gönderiyor. Bilginize … Yanlış hatırlamıyorsam önceden minimum 18 dolar ücreti vardı.
Ben geçen yıl 20 Eylül'de sipariş vermiştim hala elime ulaşmadı.Ümidi de kestim zaten bu saatten sonra gelmez.Buhar oldu gitti paket bu nedenle Takipsiz kargoyu önermiyorum.
Aldığın ürün 18 dolar etmiyorsa takipsiz riski göze alınır.Geçiyorsa takipli almak iyidir.Ancak bu demek olmuyor ki kargo güvenle elinize ulaşacak.
Benim takipli kargom dünyayı dolaştı Konya aktarmada buhar olmuştu mesela.
Bu iş tamamen şans işi.
Aldığın ürün 18 dolar etmiyorsa takipsiz riski göze alınır.Geçiyorsa takipli almak iyidir.Ancak bu demek olmuyor ki kargo güvenle elinize ulaşacak.
Bu iş tamamen şans işi.
Bu iş tamamen şans işi.
Arkadaşlar hobbykingden yaptığım alışverişte 2 haftadır preadvised yazıyor. Daha önceki alış verişlerimde hiç başıma gelmemişti. Ne anlama geliyor acaba ?
Arkadaşlar hobbykingden yaptığım alışverişte 2 haftadır preadvised yazıyor. Daha önceki alış verişlerimde hiç başıma gelmemişti. Ne anlama geliyor acaba ?
Hobbykingden pil sipariş ediyorum. Ödeme kısmında kredi kartı bilgilerimi girdikten sonra telefonuma gelen onay kodunu giriyorum. Sonra order failed diye hata veriyor. Farklı kartlardan da denedim. Sonuç aynı. Sizce neden acaba ?
Hobbykingden pil sipariş ediyorum. Ödeme kısmında kredi kartı bilgilerimi girdikten sonra telefonuma gelen onay kodunu giriyorum. Sonra order failed diye hata veriyor. Farklı kartlardan da denedim. Sonuç aynı. Sizce neden acaba ?
Merhaba, bu konuda bende sorun yaşadım ve bayağı kafaya taktım. Daha sonra forumdan yardımcı oldular.
Adres satırındaki bilgiler uzun olduğu için hata veriyor. Kısaltmanız durumunda işlem başarılı olacaktır.
Kolay gelsin.