Türker ören
Uye
PlaneprintBekir bey merhaba
Klüp üyemiz Fahri bey yaptı uçakları. Kendisine sorup size haber vericem
3dlabprint
Eclipson 3D
Bu üç siteden alıyormuş
PlaneprintBekir bey merhaba
Klüp üyemiz Fahri bey yaptı uçakları. Kendisine sorup size haber vericem
Kenan a bir pilatus yakışır bence @Sumer Yamaner abi ile kol uçarlarBu yıl ilk katıldım. İlk kez gördüğüm kişilerin sanki yıllardır tanıyormuş gibi sıcak kanlılıkla samimiyetle karşıladılar bizi tüm ekibe ve emeği geçen herkese teşekkür Ayrıca uçan kanatlara birazcık ısındım sanki
Ömer abi iyi ki geldiniz ben RC Koliğin en çıtır üyesi olarak aranızdaki samimiyeti gördüm. Hepiniz çok sıkı dostlar gibi duruyorsunuz ve bir o kadar da samimi. Sizleri tanıdığıma memnun oldum.Geçmiş yıllardan gelen yağmur ve dolu korkusuyla biraz tedirgin gelmiştim ama geldiğime değdi doğrusu. Hele bir de arabayı süren başkası olunca değmeyin keyfime (Special thanks to @kenan özendi ). Başta Sümer bey olmak üzere, uzun bir aradan sonra diğer RCkolikçiler ile görüşmek, sohbet etmek de ayrı bir keyif oldu. Ve tabii "Çılgın Proje"si ile tanıdığımız @Türker ören beyi de yakından tanımış olmaktan çok memnun oldum. (Aslında baya sen ben gibi birisiymiş ama...)
Öte yandan, @Mehmet Kucuksari yoktu lakin, "Başkanın Adamları!" olarak yeteri kadar temsil etmişizdir umarım. Son zamanlarda kendisi biraz Hawai takılıyorda...
Ha! Bir de çekilişten çıkan SümeronicsRC ürünü var ki, pek şanslı olmayan biri olarak, onu madalya gibi boynuma takıp gezesim var. Bir yerlerde kullanamazsam güzel bir kutu bulup pamuklarda saklayacağım.
Bu ekip hep böyle abi, dışardan normal insanmış gibi görünüyorlar.Ve tabii "Çılgın Proje"si ile tanıdığımız @Türker ören beyi de yakından tanımış olmaktan çok memnun oldum. (Aslında baya sen ben gibi birisiymiş ama...)
Ellerine sağlık harika olmuş gerçektenFotoğraf ve videoları birleştirmeye yönelik sade bir edit oldu. Keyifli seyirler
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Oohaaaaaaa, sade edit bu muuu???Fotoğraf ve videoları birleştirmeye yönelik sade bir edit oldu. Keyifli seyirler
Günün çok güzel bir özeti olmuş. Bir hayli de uğraşmışsın. Elinesağlık @Ali Haydar GÖK .Fotoğraf ve videoları birleştirmeye yönelik sade bir edit oldu. Keyifli seyirler
Gerçekten de emeklerine sağlık @Ali Haydar GÖK , çok güzel bir çalışma olmuş. Özellikle de benim gibi katılamayanlar için.Fotoğraf ve videoları birleştirmeye yönelik sade bir edit oldu. Keyifli seyirler
Gerçekten de emeklerine sağlık @Ali Haydar GÖK , çok güzel bir çalışma olmuş. Özellikle de benim gibi katılamayanlar için.
Masadan düşen uçak senindi galiba. Pervane ayarlamadın mı ? Bu uçak o gün hiç uçmadı mı ?
İmuktan tanıdıklarım vardı abi. Tanımadıklarımın bilgisini de Türker abiden aldımBu arada her uçuş yapan pilotların bile isimlerini not edip, video üzerine işlemişsin. Helal olsun sana.
İkinci pervane kırımı da şöyle oldu. Yukarıdaki inişten sonra uçağı gidip almaya üşendim. Bir taraftan arkadaşla konuşurken diğer taraftan elevatör full çekili ufak ufak gaz veriyorum. Sonra bi uçağa dönüp baktım uçak 1 metre havada. Ne oldu, nasıl oldu diyemeden bir daha yerde falan Verdiğim gazda gaz değil. Uçak daha yerinden oynayamadı ama rüzgar olunca elevatörde çekili olunca olduğu yerden kalkmış. Elevatörü çekmesem kuyruk yere değmiyor Velhasıl bit pazarından aldığım pervaneyi de bıraktım oraya Zaten akşam da olmuştu. Döndük geldik.İniş