alicorbaci Yeni Uye Katılım 26 Tem 2015 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 Yaş 46 28 Tem 2015 #16 Tekrar teşekkür ederim ilgi alaka için yavaş da olsa dönüş var, Ediz yeniyim biraz ..! Ama biraz Sent from my iPhone using Tapatalk
Tekrar teşekkür ederim ilgi alaka için yavaş da olsa dönüş var, Ediz yeniyim biraz ..! Ama biraz Sent from my iPhone using Tapatalk
Celalettin Yazkan RcFanatik Katılım 11 Ocak 2013 Mesajlar 3,614 Tepkime puanı 3,131 Yaş 59 Konum istanbul/çekmeköy İlgi Alanı Uçak 29 Tem 2015 #17 Ali ÇORBACI' Alıntı: Celalettin abi sen nerelerdesin.. Genişletmek için tıkla ... Ali yazın ancak çalışmaya vakit bulabiliyorum o nedenle pek etkinliklere katılamıyorum maalesef.[emoji5]
Ali ÇORBACI' Alıntı: Celalettin abi sen nerelerdesin.. Genişletmek için tıkla ... Ali yazın ancak çalışmaya vakit bulabiliyorum o nedenle pek etkinliklere katılamıyorum maalesef.[emoji5]
ediz dumankaya Çalışkan Uye Katılım 6 Ocak 2014 Mesajlar 406 Tepkime puanı 424 İlgi Alanı Heli 29 Tem 2015 #18 Herkese Selamlar / Ali Corbaci Ali ÇORBACI' Alıntı: Tekrar teşekkür ederim ilgi alaka için yavaş da olsa dönüş var, Ediz yeniyim biraz ..! Ama biraz Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... hatırlamadıgın bişe olursa bi alo demen yeterli abi
Herkese Selamlar / Ali Corbaci Ali ÇORBACI' Alıntı: Tekrar teşekkür ederim ilgi alaka için yavaş da olsa dönüş var, Ediz yeniyim biraz ..! Ama biraz Sent from my iPhone using Tapatalk Genişletmek için tıkla ... hatırlamadıgın bişe olursa bi alo demen yeterli abi