xk110 için ilk linkdeki satıcıyı bende bulmuştum kargo için ücret talep ediyordu.. ondan vazgeçmiştim.. Bana kargo dahil 700tlye mal oldu sizin bu linkdeki satıcının toplam maliyeti 870 TL . Aradaki fark bence çok ama tercih sizin. Eğer bütçeniz kısıtlı ise atılacak tek kurşununuz var ise banggoodun açılmasını bekleyin ama yok 2 ay beklemek istemiyorum derseniz aklınıza yatanı tercih edin çünkü hepsi kargoya teslim edildikten sonra aynı koşullara maruz kalacaklar ve şansız olanların hasar görme ihtimalleri her zaman var.
K!30la alakalı en çok satışı yapan kişi linki paylaştığın kişi.. Ben 2 olumsuz yorum gördüm, 1 tanesi kargo bilgisi ile alakalı ispanyol, diğeride italyan ürünün geç geldiğini, ve uaçrken ani irtifa kaybettiğinden bahsetmiş.. Satıcı video çekin youtubea yükleyin yardımcı olalım demiş.. İtalyan yine bişilerden şikayet etmiş fakat satıcı nazikçe tekrardan bizimle doğru bir şekilde ve ayrtılarıyla iletişime geçmesini istemiş.. bence problem yok ama bu benim kendi görüşüm
fiyatlar yüksek
3.linkdeki satıcıda mağazasını incelerseniz daha çok yedek parça üstüne kurulu mağaza.. Çok fiyat farkı oynamıyorsa 1. mağaza tercihim olur.