Heli Zehri Kana Nasıl Karışır / Karıştırılır? :)

bende yakın bi arkadaşımı zehirlemeye çalışıyorum az kaldı ...

:saygilar: valla bana kimse bulastirmadi ben virusu bi sekilde kaptim modelcilige ilk adimim v911 ile oldu sonraki adimim arastirmalarim sayesinde 6 kanalli helilerle tanistim ilk tanismam hic unutmam falcon 400 se ile oldu ama bi turlu havalandiramamistim sonradan ogrendimki kazik yemisim bulastik ya bi kere kopulmuyo bi baktim celalettin abiyle tanistim sogolsun ilerlememde ustumde cok emegi vardir baktimki denizlide bu isi yapan bi kac kisiden oteye gitmez celalettin abinin sayesinde kagan kazanci abimle tanistim ve modelcilik hayatim o gun alt ust oldu meger habire kandirilmisim bana bu aileyi forumu tavsiye etti bende hic dusunmeden kayit oldum ve sonrasi geldi bu forumun ve kagan abinin levent abinin celalettin abinin uzerimde emekleri coktur bu forum ve abilerim olmasa ben bu isi yapamazdim iyiki varsiniz hep diyorlar bana ya birak bu isleri bunlara harcadigin paraya yazik bende hep diyorum para benim keyif benim insanin keyif aldigi bi hobiyi yapmasi cok zevkli yimisim parasini dunyaya bi kere geliyoruz sonucta e kefeninde cebi yok bu hobi candir ÖZELLIKLE HELİCİ OLMAK AYRICALIKTIR ben bu heli sayesinde neler ogrendim ve hala ogrenmeye devam ediyorum ama kimseyi zehirleyemedim dersem yalan olur 3 kisiyi bu hobiye baslattim belkide fazla hepinize tesekkur ederim AİLEM :RCKolik:

Özellikle çocuk yaşlarda, hepimiz ( aslında erkek çocukları daha fazla bence)

Kumandalı arabalar (ki kablosuz felan bulmak zor) ile en keyifli zamanlarını geçirmiştir. Kaldı ki şuan 35+ yaşta olanlara bu söylediğim bile lüks gelebilir.

Sonrasında hayat telaşesi derken, o veya bu sebeple ilk fırsatta bu zehir kişinin kendi içinde ateşleniyor.

Ben bu işe ofisteki bir arkadaşımın yaklaşık 8 ay önce 15$ lık bir quad almasıyla, hızlı bir giriş yaptım. Ve şuan kendimi durduramıyorum :)

Şunuda söyliyeyim. Multisever olarak bana biri Goblin 500 getirse,

Acaba hover da kaç dk durabilir. ?
Stabil uçuyor mu?
Bunun altına yük bağlayabilir miyiz? den öteye bir merakım olmaz.

Forumda profesyonel bir abimiz havalimanında hanımlara helikopter şov yaparken aldığı tepkiyi yazmıştı.

"Evladım o helikopter düz uçamıyor mu?"

Ne gülmüştüm. ( Bende hanımlarla aynı fikirdeyim.)

Evladım o helikopter düz uçamıyor mu ? Diyen abla drift yapan arabaya düz gidemiyor mu der.Madem arabaları seviyorsunuz öyle örnek vereyim.

Hanımlar beğensin diye de uçmuyoruz zaten. :)

Eşimin düşüncesinin dışındaki hanımlarla benim de ilgim yok...

Ben durumun özetlemek adına yorumlamıştım.