Hcp100s Manzara Uçuşu

Hcp100s Manzara Uçuşu

Guzel ucus helide saglammis.
Ben v922 ile azcik heliyi zorlasam kuyruk kendini kaybediyor :laugh:

Hcp100s Manzara Uçuşu

kadir kocaman' Alıntı:
Berkay iyi yardırmışsın helal sana izmir ekibi seninle gurur duyuyor başkan seçimine aday ol 3D masters of izmirin :laugh:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hahahaha eyw Kadir abim :)

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hcp100s Manzara Uçuşu

ali yanlız' Alıntı:
Guzel ucus helide saglammis.
Ben v922 ile azcik heliyi zorlasam kuyruk kendini kaybediyor :laugh:
Tesekkurler. Ah ah bilmez miyim zamaninda ne ugrastim onunla invert yapicam diye ama kiymetini bilin onun ben onunla ogrendim modelciligi :D

Berkay Eğmür' Alıntı:
Tesekkurler. Ah ah bilmez miyim zamaninda ne ugrastim onunla invert yapicam diye ama kiymetini bilin onun ben onunla ogrendim modelciligi :D

Katiliyorum benimde ilk 6 kanalli modelim simdi 450 ve yarin gelecek olan celalettin abiden aldigim trex 500 um var :halay:
Buyuk heliden sonra zevk vermiyor artik 6 aydir evde yatiyor.sarim satacam keratayi :laugh:

Hcp100s Manzara Uçuşu

Berkay seni bu paylaşımından dolayı kınıyorum. Neden insanları cüzdanlarına bir delik daha ekleyecek kadar iyi uçuyorsun? :lollol: Oldu mu şimdi? Manzarada uçuşta çok güzel, darısı benim v931'in başına :)

Hcp100s Manzara Uçuşu

FERDİ İKİZ' Alıntı:
Berkay seni bu paylaşımından dolayı kınıyorum. Neden insanları cüzdanlarına bir delik daha ekleyecek kadar iyi uçuyorsun? [emoji38]lol: Oldu mu şimdi? Manzarada uçuşta çok güzel, darısı benim v931'in başına :)
Hahahah sagol ilk basta dedim Allah Allah ne oluyoz sonradan bi tebessum :D zamanla her sey olur insallah

Hcp100s Manzara Uçuşu

Harika olmuş şehrin gürültüsünden uzak o sessizlikte motor inletmiş etrafı.. Tebrikler..

Hcp100s Manzara Uçuşu

Erkan Gültekin' Alıntı:
Harika olmuş şehrin gürültüsünden uzak o sessizlikte motor inletmiş etrafı.. Tebrikler..
Tesekkur ederim :)

Hcp100s Manzara Uçuşu

Berkay Süpersin kardeşim eline sağlık. depron ne oldu onunda bi uçuşunu görsek çatıda :D

Hcp100s Manzara Uçuşu

rifat dirikolu' Alıntı:
Berkay Süpersin kardeşim eline sağlık. depron ne oldu onunda bi uçuşunu görsek çatıda :D
Sagolasin abi :) depron isini biraktim [emoji1] [emoji1]

Hcp100s Manzara Uçuşu

Manzara gerçekten güzelmiş valla eline sağlık kardeşim. Sana min 600 sınıfı elektrikli bir heli ilerleyen vadede çok iyi olur.

Hcp100s Manzara Uçuşu

Arda Erkan' Alıntı:
Manzara gerçekten güzelmiş valla eline sağlık kardeşim. Sana min 600 sınıfı elektrikli bir heli ilerleyen vadede çok iyi olur.
Tesekkur ederim Arda abi :) 600 suan icin bana cok zor bi sinif malum ogrencilik 450 var suan ilerde olursa belki bi 500 olur en fazla [emoji1]