M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 7 Şub 2019 #1 Buzzer yok, gps yok sadece ben ve cihazıma duyduğum güven Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Ali Osman SEVİM, Mustafa ÇOBAN, Ali Haydar GÖK ve 8 diğerleri
Buzzer yok, gps yok sadece ben ve cihazıma duyduğum güven Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,979 Tepkime puanı 43,825 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 7 Şub 2019 #2 Murathanaksoz' Alıntı: Buzzer yok, gps yok sadece ben ve cihazıma duyduğum güven Genişletmek için tıkla ... Özgüven ve manzara harika Bu arada burası neresi Murathan ? Tepkiler: Murathanaksoz
Murathanaksoz' Alıntı: Buzzer yok, gps yok sadece ben ve cihazıma duyduğum güven Genişletmek için tıkla ... Özgüven ve manzara harika Bu arada burası neresi Murathan ?
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 7 Şub 2019 #3 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Özgüven ve manzara harika Bu arada burası neresi Murathan ? Genişletmek için tıkla ... Abi selamlar öncelikle teşekkür ederim. Vallahi Antalya - Adana arası bir yer bunun dışında hiç tabelaya bakmadım Tepkiler: Mustafa ÇOBAN ve Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Özgüven ve manzara harika Bu arada burası neresi Murathan ? Genişletmek için tıkla ... Abi selamlar öncelikle teşekkür ederim. Vallahi Antalya - Adana arası bir yer bunun dışında hiç tabelaya bakmadım
İsmail Tuncay DAL Çalışkan Uye Katılım 3 Mar 2016 Mesajlar 240 Tepkime puanı 161 Yaş 43 Konum Kahramanmaraş/Elbistan İlgi Alanı Uçak 7 Şub 2019 #4 Çok güzel. Tepkiler: Mustafa ÇOBAN ve Murathanaksoz
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 7 Şub 2019 #5 İsmail Tuncay DAL' Alıntı: Çok güzel. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler
tayip demir Çalışkan Uye Katılım 18 Eki 2013 Mesajlar 332 Tepkime puanı 251 Yaş 29 İlgi Alanı Multikopter 7 Şub 2019 #6 gerçekten çok güzel bi çekim olmuş tebrik ederim Tepkiler: Murathanaksoz
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 7 Şub 2019 #7 tayip demir' Alıntı: gerçekten çok güzel bi çekim olmuş tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim <3
tayip demir' Alıntı: gerçekten çok güzel bi çekim olmuş tebrik ederim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim <3
Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,590 Tepkime puanı 6,185 Yaş 66 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Uçak 7 Şub 2019 #8 Çekim de, müzik de çok güzel olmuş. İnsanı rahatlatan görüntüler. Beton girmemiş yerler görmeyi özlemişiz.? Tepkiler: Murathanaksoz
Çekim de, müzik de çok güzel olmuş. İnsanı rahatlatan görüntüler. Beton girmemiş yerler görmeyi özlemişiz.?
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 7 Şub 2019 #9 Ömer Erkan' Alıntı: Çekim de, müzik de çok güzel olmuş. İnsanı rahatlatan görüntüler. Beton girmemiş yerler görmeyi özlemişiz.? Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler Böyle yerlerde uçak takibi videoları yapmak da pek hoş olur aslında Tepkiler: Ömer Erkan
Ömer Erkan' Alıntı: Çekim de, müzik de çok güzel olmuş. İnsanı rahatlatan görüntüler. Beton girmemiş yerler görmeyi özlemişiz.? Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler Böyle yerlerde uçak takibi videoları yapmak da pek hoş olur aslında