Hangi Kumandayı alayim ? En iyi kumanda hangisi ?

tevfik akman' Alıntı:
bugün ikinci yani sonradan siparişini verdiğim JR XG8 elime ulaştı...
Hayırlı olsun Tevfik Bey güle güle kullanın. :halay:

tevfik akman' Alıntı:
bugün ikinci yani sonradan siparişini verdiğim JR XG8 elime ulaştı. ...
Kumanda işi zor iş, gerçekten gözün aydın Tevfik :thumbup:

çok teşekkür ederim. diğerini beklemeden kullanmaya başladım bile bu kumandayı.

Eniyi kumanda menulerine hakim olduğun kumanda.
kumandama alışmaya başladım. Yaşasın futaba :halay:

Veeee sonunda futaba süper t8fg de geldi. Öncelikle şunu söylemeliyimki jr xg8 in malzeme kalitesi daha iyi ve kumadayı tutmak daha rahat. Futabanın menüsünü incelemedim ama jr ın menüsü bana basit geldi hiç zorlanmadım. T8fg nin tuşları dokunmatikmiş :eek: eli büyük olan birisi için uçuş esnasında farkında olmadan menüye girip ayar değişikliği olabileceği ve kötü sonuçlar çıkabileceğini düşünüyorum. Bana göre Jr XG8, tutuş ergonomisi ve malzeme kalitesi olarak tercihim olmuştur.

tevfik akman' Alıntı:
Veeee sonunda futaba süper t8fg de geldi. Öncelikle şunu söylemeliyimki jr xg8 in malzeme kalitesi daha iyi ve kumadayı tutmak daha rahat. Futabanın menüsünü incelemedim ama jr ın menüsü bana basit geldi hiç zorlanmadım. T8fg nin tuşları dokunmatikmiş :eek: eli büyük olan birisi için uçuş esnasında farkında olmadan menüye girip ayar değişikliği olabileceği ve kötü sonuçlar çıkabileceğini düşünüyorum. Bana göre Jr XG8, tutuş ergonomisi ve malzeme kalitesi olarak tercihim olmuştur.
Bu durumda sizin için en iyi kumanda en azından şu aşamada JR XG8 Tevfik Bey ;)

tevfik akman' Alıntı:
8fg de cep telefonlari gibi tus kilidi var. Oyle bir problem olmuyor merak etmeyin :)
Olurda alacak arkadaslar olursa bilgi edinsinler diye soyluyorum yanlis anlamayin ;)
Kumandalarinizda hayirli olsun...

irfan buzdağlı' Alıntı:
8fg de cep telefonlari gibi tus kilidi var. Oyle bir problem olmuyor merak etmeyin :)
Olurda alacak arkadaslar olursa bilgi edinsinler diye soyluyorum yanlis anlamayin ;)
Kumandalarinizda hayirli olsun...
Güzel bir tiyo olmuş Irfan Bey. Zamanında Mordo abimizde vardı bu kumandadan. Aynen dediğin gibi tuş kiliti vardı. Ama şahsen aklıma gelmemişti. Hatırlatma için teşekkürler Irfan :thumbup:

yine şok içinde kaldım :eek: . sonradan gelen futaba t8fg yi geri göndermek istediğimi söylemiştim ama hobbyking müşteri hizmetleri ile görüştüğümde yetkili departman ile bilgi alışverişinde bulundular ve ürünü geri istemediler, zannediyorum ki fijipost firmasıyla aralarında olan bir sorun, zaten ürünün elime ulaşması neredeyse 4 ayı buldu, teslimat süresiyle ilgili bir sorunda olabilir diye düşünüyorum. :thumbup:

Demek ki HK bile ürünün geri geleceginden emin olamamış :) Bu durumda siz üzerinize düşeni yapmaya çalıştınız ama onlar geri istemediler. Her iki kumanda da hayırlı olsun diyelim :)

Cep telefonundan Tapatalk 2 aracılığı ile gönderildi.

teşekkür ederim. iki kumanda fazla gelecek ;D o yüzden satmaya karar verdim. satılmazsa da kullanırım artık tecrübe edinmiş olurum

Ynt: Hangi Kumandayı alayim ? En iyi kumanda hangisi ?

Gule gule kullanin demekten baska yapilacak birsey yok. Fiji ilk defa bir ise yaradi. :)

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8fg ye ne istiyeceksiniz siz şimdi merak ettim :)

Normal Satiş fiyatı ne ise o tabii ki Denizcim :) Ama sen yabancı degilsin kargoyu senden almasak da olur :)

Cep telefonundan Tapatalk 2 aracılığı ile gönderildi.

buradan yazmak doğru olurmu bilmiyorum ama google amcadan "futaba super t8fg" diye aratıldığında ikinci sayfada ilgili ilan sitesine ait ilanın linki çıkıyor. fiyatının yorumunu yapmak size kalmış :saygilar: