Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu OSD de 3 adet kullanılan mod var modları kumandadan 3 konumlu stich e ayarlıyorsun -50,0,+50 diye
1. mod kontrol sende tamamen
2. mod PA stabil uçuş sağlıyor buda elini kumadadan çeksen bile sabit irtifa ve aynı yöne doğru uçuyor.
3. mod RTH eve dönüş, Bu modda senin uçağı kaldırdığın rakımdan senin belirlediğin mesela 100 mt yüksekte uçarak başlangıç GPS adresine geliyor ve geldikten sonra hava daire çiziyor hiç bişe yapmıyorsun
tabii bu kadar sistem fpv sistemine montajlanıyor ama ben sadece PA olan stabil uçuş için kullanıyorum ilerleyen zamanda skyhunter alacam tüm fpv ekipmanlarım mevcut.
Bu OSD de 3 adet kullanılan mod var modları kumandadan 3 konumlu stich e ayarlıyorsun -50,0,+50 diye
.........
tabii bu kadar sistem fpv sistemine montajlanıyor ama ben sadece PA olan stabil uçuş için kullanıyorum ilerleyen zamanda skyhunter alacam tüm fpv ekipmanlarım mevcut.