İstanbul ekibinden Yusuf arkadaşımızın yeni modeli olan Hangar 9 Piper Cherokee modelini dün akşam toplamayı bitirdim bu akşam elektronik montajı yapılacak
elimde bulunan Spinnerı taktım ve çok yakıştı motor olarak JBA 56 kullanıyoruz ancak model 46 lık yerine oturturken biraz zorlandım kesip biçmem gerekti ama tam oturdu model dehşet hızlı olacak gibi
THK nın sattığı bu uçak aslında Hangar 9 un muş , sitelerinde SF model yazıyordu (Sümer abi daha iyi bilir )
model hakkındaki düşüncelerime gelirsek :
* Kaplama kalitesi iyi değil
* Gövdede kullanılan kontraplak kalşitesi fena sayılmaz
* Gövdenin üstü ve Covling Plastik , Plastik kalitesi hiç iyi değil Covlingi keserken çıtır çıtır kırılabiliyor (motor bölümü ısınacak zaten neden plastik tercih edilmiş anlam veremedim)
* iniş tekerlekleri sünger orta halli ancak lastik dışındaki Wheel Pants dedikleri parçalar kalın ve esnek plastikten kırılması bozulması zor ve montajıda kolay
Spec :
Wingspan 157.4cm (62inches)
Length 115.5cm (45.5inches)
Weight 2.7-2.8kg (6-6.25lbs)
Engine Evolution .40 - .46 2-stroke .52 4-stroke
elimde bulunan Spinnerı taktım ve çok yakıştı motor olarak JBA 56 kullanıyoruz ancak model 46 lık yerine oturturken biraz zorlandım kesip biçmem gerekti ama tam oturdu model dehşet hızlı olacak gibi
THK nın sattığı bu uçak aslında Hangar 9 un muş , sitelerinde SF model yazıyordu (Sümer abi daha iyi bilir )
model hakkındaki düşüncelerime gelirsek :
* Kaplama kalitesi iyi değil
* Gövdede kullanılan kontraplak kalşitesi fena sayılmaz
* Gövdenin üstü ve Covling Plastik , Plastik kalitesi hiç iyi değil Covlingi keserken çıtır çıtır kırılabiliyor (motor bölümü ısınacak zaten neden plastik tercih edilmiş anlam veremedim)
* iniş tekerlekleri sünger orta halli ancak lastik dışındaki Wheel Pants dedikleri parçalar kalın ve esnek plastikten kırılması bozulması zor ve montajıda kolay
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Spec :
Wingspan 157.4cm (62inches)
Length 115.5cm (45.5inches)
Weight 2.7-2.8kg (6-6.25lbs)
Engine Evolution .40 - .46 2-stroke .52 4-stroke
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol