Mobil oldugum icin fazla video izleyemedim ama fusalageli video yu izledim havada super duruyor , align bu speed fusalage canopy olayini mukemmel bir sekilde kendinede opsiyonel bir farkindalik olarak entegre etmis goblinle tutulan bir hatta gobline has deniledebilir , bu tasarimin sadece sen degil bende yapar ekler satarim diyip , align 700E dfc kullanicilarini tatmin etme noktasinda cidden cok basarili bir pazarlama taktigi yapmis ... helal olsun herif goblini tasarimindan dolayi almak isteyene al iste bizde yaptik bizde var demis
isin sakasi bir yana , mesut cidden renk ve tasarimi mukemmel hasta oldum , gaui nin r1canopy sinin fusalage hali , hatta bu tabi zevk meselesi tamami ile kendi gorusum ben competiton canopylerinin boya tasarimini cok fazla begenmiyorum kirmizi veya yesil cizgiler comp. Serisinde limited olanlar var onlarindaha cok seviyorum belkide gozum oyle alisti diye ...
Cidden renk ve tasarimi super ve cok yakismis , sen simdi yeni model almis gibi olmussundur ...
Gule gule kirimsiz kullan , gorseller icin elinize saglik ... cidden imreniyorum size uctugunuz alan olsun , surekliliginiz , yenilikler olsun vsvsvs.. cidden bu konuda cok basarili adana team