Günün Videosu

Günün Videosu

Selçuk TUNÇER' Alıntı:
Uçağın Kanadına Çarpıp Parçalayan Hexa Drone... 16. saniyede pause edip net görebiliriz yavaşça oynatıp
Yuhhhhh demenin haricinde çaresiz kalıyorum, inanılır gibi değil. :(

Günün Videosu

o süratle bişey canlıya çarpsa ne olur düşünmek lazım :( ayrıca uçağın dibinde ne işin var nedir bu merak,uçacak başka bir yer bulamadınızmı bu kadar salakça şeyler yüzünden bizler hobimizden oluyoruz. Adiler... :mad:

Günün Videosu

Görüntülerdeki konuşmalardan anladığım yolcu uçağının Newyork havaalanına inişi sırasında meydana gelen vahim kaza. Çok ucuz atlatılmış. Bu tür sığırlar sırf bizde değil, dünyanın her yerinde mevcut malesef. :mad:

Günün Videosu

Olayın haberi var mı ? Görüntüler bana çok gerçek gibi gelmedi.Net bir video değil.. Gerçeksede söyleyecek söz yok artık. :mad:

Günün Videosu

Kim ne derse desin , bir gün bu olay olacak , inşallah olmasın , ama bu gidişle kesin olacak...... :mad:

Günün Videosu

Arda Erkan' Alıntı:
Olayın haberi var mı ? Görüntüler bana çok gerçek gibi gelmedi.Net bir video değil.. Gerçeksede söyleyecek söz yok artık. :mad:

24 saat olmadı görüntüler yayılalı aslında yavaş yavaş haberlere 5 saniyelik konu olur olur biter.
Videoyu çeken bir yolcuymuş ve dire liveleak e koymuş kendisi. ve hala hayattayız bazı salaklara rağmen demiş.
Haber birçok yabancı kaynaklarda çıkmaya başladı. en garantisi Mirror da da var.

Fake olduğunu iddia edenler yokmu ? Var. bayağı var hatta.

Günün Videosu

Bu da videonun fake olduğunu iddia edenlerin açıklamalarının olduğu bir haber...

Fake ya da değil. Kurallara uyarak uçulmalı

Günün Videosu

Selçuk TUNÇER' Alıntı:
24 saat olmadı görüntüler gerçekleşeli yavaş yavaş haberlere 5 saniyelik konu olur olur biter.
Videoyu çeken bir yolcuymuş ve dire liveleak e koymuş kendisi. ve hala hayattayız bazı salaklara rağmen demiş.
Haber birçok yabancı kaynaklarda çıkmaya başladı. en garantisi Mirror da da var.

Fake olduğunu iddia edenler yokmu ? Var. bayağı var hatta.
Uçak pilotunun veya havaalanının raporu daha gerçekçi olur (ki henuz oyle bir aciklama yok zannedersem)sadece bir yolcunun videosuyla bu iş pek kaale alınmaz .

Günün Videosu

Şimdi bu uçağın hızı yanında ? Quadın hızı ne olabilirki.

Uçak sanıyorum kalkışda yani jet motorlar tam güç devrede iken ivmesini bozmadan hızla geliyor quad.Uçağın emin değilim kalkışta en az 300 km /s ye yakın hızı var.Kendimizden daha yavaş bir cisimi daha hızlımı görürürüz yoksa daha yavaş mı ? Quadın bu durumunda 600 km /s hız yapması lazım videoya göre.. :laugh:

Ayrıca çarpışma anından hemen sonra (anlık olarak yakalamanız lazım biraz zor.) kanatta, quadda sağlam.Eleman ne hikmetse olayı bir anda kadraj dışı bırakıyor. Tekrar kadraja girdiğinde ise kanatta önce siyahlaşmalar başlıyor sonra dökülmeler.. Bana pek gerçekçi gelmedi işin açıkçası umarımda öyledir. :laugh:

Günün Videosu

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Uçak pilotunun veya havaalanının raporu daha gerçekçi olur (ki henuz oyle bir aciklama yok zannedersem)sadece bir yolcunun videosuyla bu iş pek kaale alınmaz .

fake zaten belkide ama birde fake algısı oluşturulmaya çalışıldığını söyleyenlerde var. ne olursa olsun bazı salaklar yüzünden resmen bu işi bilerekte şişirip gündemde tutup komple yasaklatacaklar belliki...

Günün Videosu

Fake olması , başlatacağı tartışmayı ve alınmaya başlanacak daha kesin ve katı önlemleri etkiler mi artık.Gerçek ya da değil , video işini çoktan yapmış.. :-\

Günün Videosu

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Fake olması , başlatacağı tartışmayı ve alınmaya başlanacak daha kesin ve katı önlemleri etkiler mi artık.Gerçek ya da değil , video işini çoktan yapmış.. :-\

Aynen Hakan abi bende bunu söylüyorum fake yada değil sonuçta gündeme getiriyor olumsuz yönlerini...

Günün Videosu

Videonun fake olduğu yapan tarafından doğrulandı.

Bruce Branit (branit.com - uçağın kanadında web sitesinin linki mevcut) adında bir özel efekt yapımcısı, bu konuda kendi blog'unda açıklama yaptı.

Günün Videosu

Arda Erkan' Alıntı:
Ayrıca çarpışma anından hemen sonra (anlık olarak yakalamanız lazım biraz zor.) kanatta, quadda sağlam.Eleman ne hikmetse olayı bir anda kadraj dışı bırakıyor. Tekrar kadraja girdiğinde ise kanatta önce siyahlaşmalar başlıyor sonra dökülmeler.. Bana pek gerçekçi gelmedi işin açıkçası umarımda öyledir. :laugh:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Tam olarak bahsettiğim buydu.Anti quadcı olarak fake olmasına sevindim ben.

Günün Videosu

Hakan Ülgenalp' Alıntı:

Abi fake olması gene iyidir. Amerikada böyle gerçek bir olay olsa yer yerinden oynar.Ve hatırladğım kadarıyla oralarda ciddi yaptırımlar var diye biliyorum özelikle havadan görüntüleme filan işlerinde.