Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun bir aradan sonra geçtiğimiz hafta sonu Yuvacık semalarında 700 Nitroyu görmek bizleri gerçekten çok mutlu etti. Gerçekten özlemişiz dumanını
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Nette dolaşırken aklıma geldi. Türker kardeşim nitroyu sahaya getirmediği zamanlar benim 570 şu smoke takayım dedim. Gerçi nitro sesi olmayacak ama en azından dumanı ile nefsimizi köreltmiş oluruz
Kds firması Agile 7.2 için 3 lü rotor cıkarmıs dün gördüm
Yeni konu acmadan model için ne fayda sağlamaktadır yada avantajmı dezavantajmı sormak istiyorum
Buna benzer model olarak goblin urukay var o konuda 3 PAL + ve - leri sanırım konuşulmuştu bu biraz da ona rakip olabilmek amacıyla yapılmış gibi geliyor bana.Ben rotora scale helise kullanabilir mıyız diye yaklaşıyorum.
Türker bu modellerin rotorları daha uygun oluyor bugün 600 veya 700 size scale rotorlara 600 USD den fazla fiyat çekiyorlar Goblin urukay'ın 3 blade rotoru swashla birlikte 250 USD diye duydum.
Buna benzer model olarak goblin urukay var o konuda 3 PAL + ve - leri sanırım konuşulmuştu bu biraz da ona rakip olabilmek amacıyla yapılmış gibi geliyor bana.Ben rotora scale helise kullanabilir mıyız diye yaklaşıyorum.