Gunaydin Forum

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar :) Uçuşa gideceklere kırımsız, bol keyifli uçuşlar :thumbup:

Gunaydin Forum

selam arkadaşlar

bizim eve geçen hafta hırsız girdi evden tüm teknolojik cihazlar laptop tablet v.s giitti dolayısıyla net'e giremedim hepinizi çok özledim :saygilar:

Gunaydin Forum

Iskender Yenimol' Alıntı:
selam arkadaşlar

bizim eve geçen hafta hırsız girdi evden tüm teknolojik cihazlar laptop tablet v.s giitti dolayısıyla net'e giremedim hepinizi çok özledim :saygilar:
Vay Iskender kardeşim, geçmiş olsun :embarras: Özledik seni gerçekten :-\ Allah o hırsızları da tez zamanda islah etsin inşallah :embarras:

Gunaydin Forum

selam arkadaşlar

İskender kardeşim çok üzüldüm , çok çok geçmiş olsun :(

Gunaydin Forum

sağolun arkadaşlar valla çok üzüldük çok sıkışık bir dönemde oldu kaybettiklerimizi henüz geri koyamadık. :'(

Gunaydin Forum

selam arkadaşlar

Geçmiş olsun İskender, çok üzüldüm. :( En kısa zamanda gidenlerin hepsinin daha iyileri yerine gelir inşallah.
Bizde çok özlemiştik seni, gözlerimiz hep aradı. :saygilar:

Gunaydin Forum

İskender, geçmiş olsun. Gerçekten üzücü bir durum. İnsan kahroluyor...Umarım en kısa zamanda yakalanırlar!

Ynt: Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar

Gunaydin Forum

selam arkadaşlar

Geçmiş olsun kardeşim, inşallah giden mallar bulunur...

Gunaydin Forum

Günaydın Arkadaşlar, dün mis gibi bir hava vardı, uçtuk açıldık :)