Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydın Arkadaşlar, Forumda bu saatte kimse yoktur diye tahmin ediyorum, dün gündüz uyumanın ve kadir gecesinde uyumamanın faydaları, hala uykum yok
Birazdan bi uyursam iftara zor kalkarım
Günaydın Arkadaşlar, Forumda bu saatte kimse yoktur diye tahmin ediyorum, dün gündüz uyumanın ve kadir gecesinde uyumamanın faydaları, hala uykum yok
Birazdan bi uyursam iftara zor kalkarım
Abi öyle uyumak ne mümkün, Oğlum uyutmuyor üzerime atlıyor öpüyor seviyor, tabi bende dayanamıyorum alıyorum oynuyoruz bereber. Tabi böyle olunca uyumak mümkün olmuyor
Ramazan geleli uykumu hiç alamadım, Açlığı susuzluğu hissetmedim ama uykusuzluğu hep hissettim. Günler uzun İftarla sahur arası kısa, sahurdan sonra sabaha kadar olan süre hepsinden kısa
Bayrama doğru hızla yaklaşırken 1 günü daha yemiş olmanın verdiği hazla, fakat Ramazanın son günleri olduğu için içimdeki değişik bir hüzünle herkese Günaydın diyorum.