Gunaydin Forum

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar , hayırlı işler , bereketli kazançlar :saygilar:

Gunaydin Forum

[SIZE=medium]Günaydnlar, teşkkürler[/SIZE]

Gunaydin Forum

Önce dıyuruyu yapayım.29 ağustos ve 1 eylül arası antalya kemerdeyim.antalyalı arkadaşlarımın dikkatine.hatay dan istediğiniz bişi varsa başım gözüm üstüne.duyanlar duymayanlara anlatsın HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.... :saygilar:

Ynt: Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar

Gunaydin Forum

günaydın arkadaşlar :saygilar:
sağlıklı mutlu huzurlu günler herkese kocaeli'nden :)

Ynt: Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar hayırlı günler

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar , tatil bitti eve döndük :( 1 sene eşşek gibi çalışıcaz yine :D :laugh: :laugh:

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar , herkese hayırlı işler. :saygilar:

Mesut AKIN' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar , tatil bitti eve döndük :( 1 sene eşşek gibi çalışıcaz yine :D :laugh: :laugh:

Hoşgeldin Mesut ustam , tatil şimdi sana güzel yaramıştır , bu gazla 1 sene daha çalışırsın artık :laugh:...Bizim tatil denen bir lüksümüz yok malesef , bize göre yine iyisin , modelleri üretmeye devam bakalım... :) :saygilar:

Gunaydin Forum

Mesut AKIN' Alıntı:
Hosgeldin üstad. Neyse bugun en zor gün, iş dönüşü :-\ Senin de gater iyi bildiğin gibi, 1-2 gün bekle, sonra zaten sanki hiç gimemişsin gibi olacak :laugh:

Gunaydin Forum

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hosgeldin üstad. Neyse bugun en zor gün, iş dönüşü :-\ Senin de gater iyi bildiğin gibi, 1-2 gün bekle, sonra zaten sanki hiç gimemişsin gibi olacak :laugh:

Herkese günaydın, Ramazanıda yarılamış olduk bu arada Bayramada az kaldı bir tatil daha yaklaşıyor. Mehmet abimin dediği gibi istersen tatil 1 ay sürsün işin başına dönünce 3. günden sonra hiç gitmemiş gibi ara vermemiş gibi oluyor insan.

Gunaydin Forum

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar , herkese hayırlı işler. :saygilar:

Hoşgeldin Mesut ustam , tatil şimdi sana güzel yaramıştır , bu gazla 1 sene daha çalışırsın artık :laugh:...Bizim tatil denen bir lüksümüz yok malesef , bize göre yine iyisin , modelleri üretmeye devam bakalım... :) :saygilar:

Hoşbulduk Hakan abi :) bende geçen sene çocuk var diye tatil yapamamıştım inan çok kötü oluyor seni düşünemiyorum bile :( bayramda tatil var ama akraba ziyaretleri nedeni ile dinlenemek yok mağlesef :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:

Hoşbulduk Mehmet abi :D içimi kararttın sağolasın :lol: :lol: :lol: alışamadım zaten çok sıkılıyorum yaaaa :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: