Gunaydin Forum

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar , herkese hayırlı işler...... :saygilar:

Gunaydin Forum

Günaydın millet inşallah çok güzel bi gün geçiririz hepimiz bal kazançlar :saygilar:

Ynt: Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar

Gunaydin Forum

Günaydın Arkadaşlar, model daha çok oyuncağı andıran modelin dün geldi :) topladım, bakalım nasıl uçacak...

Gunaydin Forum

Delikopter' Alıntı:
Günaydın Arkadaşlar, model daha çok oyuncağı andıran modelin dün geldi :) topladım, bakalım nasıl uçacak...
Hangi modeldi bu Hüseyin, hatırlayamadım dersem ayıp olmaz inşallah :embarras:

Hoops hatırladım. Hayırlı uğurlu olsun :thumbup: Kutu incelemesi-montaj aşamaları ve ilk uçuşunu merakla bekliyoruz ;)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Gunaydin Forum

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hangi modeldi bu Hüseyin, hatırlayamadım dersem ayıp olmaz inşallah :embarras:

Hoops hatırladım. Hayırlı uğurlu olsun :thumbup: Kutu incelemesi-montaj aşamaları ve ilk uçuşunu merakla bekliyoruz ;)

Abi hiç sorma, model beklentilerimin çok altında çıktı, oyuncak gibi resmen, kutuyu açarken bir video çektim fakat yayınlamak bile gelmiyor içimden, montajını çekmedim, uzun lafın kısası ben bu uçağı beğenmedim

Gunaydin Forum

Delikopter' Alıntı:
Abi hiç sorma, model beklentilerimin çok altında çıktı, oyuncak gibi resmen, kutuyu açarken bir video çektim fakat yayınlamak bile gelmiyor içimden, montajını çekmedim, uzun lafın kısası ben bu uçağı beğenmedim
Hadi ya :-\ Neyse sağlık olsun, bu da böyle uçar gider ;)

Gunaydin Forum

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hadi ya :-\ Neyse sağlık olsun, bu da böyle uçar gider ;)

Tabi sağlık olsun, THK dan Tolga beyin uçağından sipariş verdim, Cessna 46lık, sanırım o tatmin eder beni :)

Gunaydin Forum

Günaydın, Hayırlı Cumalar, Hayırlı işler...

Ynt: Gunaydin Forum

Gunaydın hayırlı cumalar.

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi