Gunaydin Forum

Gunaydin Forum

Günaydın kırımsız uçuşlar, bol kazançlar arkadaşlar %p

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar , herkese iyi pazarlar , burasını fırtına götürüyor , umarım oralarda hava güzeldir... :saygilar:

Gunaydin Forum

Günaydın Hakan Abi burasıda keyifsiz bu Pazar. :(

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar , herkese hayırlı haftalar , hayırlı ve bereketli işler diliyorum.. :saygilar:

Gunaydin Forum

Günaydın RcKolik Ailesi, sağlıklı ve bereketli bir hafta olsun İnşallah... :saygilar:

Gunaydin Forum

Günaydın

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ynt: Gunaydin Forum

Günaydın hayırlı haftalar.

Gunaydin Forum

Akşam çok erken yatınca, uyku mu aldım ve artık kalkayım dedim :lol:

Hepimize günaydın arkadaşlar :thumbup:

Gunaydin Forum

sanada günaydın mehmet abi.tüm foruma günaydın.mesaj saatini görünce iş yerine o saatte geldiğimi sandım abi.

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar , günaydın Mehmedim , ne o yaaa , erken mi kalktııın yoksa uyumadın mı , imamlardan bile önce kalkmışsın maşallah :laugh:

Gunaydin Forum

Günaydın RcKolik Ailesi, Allahın Rahmeti ve Bereketi Bizlerle olsun... :saygilar:

Gunaydin Forum

mehmet yıldırım' Alıntı:
sanada günaydın mehmet abi.tüm foruma günaydın.mesaj saatini görünce iş yerine o saatte geldiğimi sandım abi.
Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar , günaydın Mehmedim , ne o yaaa , erken mi kalktııın yoksa uyumadın mı , imamlardan bile önce kalkmışsın maşallah :laugh:
Pazar gecesi epey geç yatmıştım. Dünde eve gidince nasıl uykum geldi. Ben de 19:00 civarı yatıp uyuyayım dedim. Sonra bir baktım saat 03:30 olmuş ve uykumu almışım :laugh:

Dedim yatarsam şimdi sersem gibi olacağım, o yüzden kalktım çay demleyip kahvaltı yapıp ayıldım gece yarısı ;D