Gunaydin Forum

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar, 4 gündür 40 derece ateşle yatıyordum, ancak bugün biraz iyiyim ve iş başı yapabildim, baya uzak kaldım herkeze selamlar

Gunaydin Forum

Mesut AKIN' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar, 4 gündür 40 derece ateşle yatıyordum, ancak bugün biraz iyiyim ve iş başı yapabildim, baya uzak kaldım herkeze selamlar
Yapma üstad, çok geçmiş olsun :embarras: Aman dikkat, bu havalar gerçekten insanı çarpabiliyor :-\

Gunaydin Forum

Mehmet abi sağol , hayatımda hiç böyle ateşlenmemiştim daha önce, 4 gündür şiddetli baş ağrısı ve 39 40 derece ateş , helvayı hazırlatmayı düşündüm bi ara

Gunaydin Forum

Mesut AKIN' Alıntı:
Mehmet abi sağol , hayatımda hiç böyle ateşlenmemiştim daha önce, 4 gündür şiddetli baş ağrısı ve 39 40 derece ateş , helvayı hazırlatmayı düşündüm bi ara
İnşallah arada doktoru gitmişsindir. 4 gün sürekli ateşli bir durum için çok. Aman dikkat üstad..... Tekrar gelmiş, geçmiş olsun :-\

Ynt: Gunaydin Forum

Mesut AKIN' Alıntı:
Geçmiş olsun üstad bende aynı durumdayım bu gün biraz iyi gibiyim işe gidip geliyorum ayrıca

Gunaydin Forum

Mesut AKIN' Alıntı:
Üstad geçmiş olsun. :( Sağlıkta bir oynama oldu mu iş güç herşey ikinci planda kalıyor, kalmalı da zaten. :rolleyes:

Acil şifalar diliyorum....

Ynt: Gunaydin Forum

akan tekin' Alıntı:
Geçmiş olsun üstad bende aynı durumdayım bu gün biraz iyi gibiyim işe gidip geliyorum ayrıca
Geçmiş olsun Akan abi. Bu havalarda dikkat etmek lazım demek ki... :-\

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar ,

Mesut ustam geçmiş olsun , Akan Bey size de , bu havalarda dikkatli olmak lazım :-\

Gunaydin Forum

Teşekkürler arkadaşlar, Akan abi sanada çok geçmiş olsun,

doktora gittik serumu çaktılar eve yolladılar :D koyun gibiyiz memlekette yemin ediyorum :D

Gunaydin Forum

Mesut bey ve Akan bey'e geçmiş olsun diyerek hepinize günaydınlar.