Gunaydin Forum

Ynt: Gunaydin Forum

Uyandık çoktan abi :D günaydın

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gunaydin Forum

Günaydınlar :)

Dileyen herkesi her sabah 6 da uyandırabilirim :laugh:

Gunaydin Forum

Erman Yaman' Alıntı:
Günaydınlar :)

Dileyen herkesi her sabah 6 da uyandırabilirim :laugh:
Demek sende çok erkencisin Erman %p Ya ben de kardeşi göndermek için bugune özel birazcık erken kalkmıştım. Meğer forum zaten ayakta oluyormuş bu saatlerde :laugh:

Gunaydin Forum

Erken kalkan yol alir Mehmet Abi :) Cok uyumayi sevmem. Gerci isimden dolayi oyle bir sansim da yok :laugh:

Gunaydin Forum

bende her sabah 06:10 da uyanırım 10 yıldır hiç sekmedi :laugh: :laugh: işyerim ile evimin arası 50km olunca trafik olmadan işe varmak istiyorum :D

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar , herkese hayırlı işler diyeceğim ama , baksana maşallah tüm forum sabah 6 da asker gibi içtimayı almış bile :lollol:
Sabah 7 de kalkarım valla kendimi çok tembel hissettim şimdi iyi mi ... :laugh:

Gunaydin Forum

Erman Yaman' Alıntı:
Erken kalkan yol alir Mehmet Abi :) Cok uyumayi sevmem. Gerci isimden dolayi oyle bir sansim da yok :laugh:
Valla akşam geç yatmayı, sabahta geç uyanmayı severim, bu durum 20 yıldır böyle :lol:
Mesut AKIN' Alıntı:
bende her sabah 06:10 da uyanırım 10 yıldır hiç sekmedi :laugh: :laugh: işyerim ile evimin arası 50km olunca trafik olmadan işe varmak istiyorum :D
12 yıldır evim ile iş yeri arası 100 mt. Hal böyle olunca ulaşım çoook zor oluyor ;D Bakalım bu iş yerinden sonra nasıl adapte olacağız normal hayata :-\
Türker Akgün' Alıntı:
Ben sizden tembelim Günaydın. :laugh:
Olmaz asla kabul edemem, en temeliniz benim :)
Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar , herkese hayırlı işler diyeceğim ama , baksana maşallah tüm forum sabah 6 da asker gibi içtimayı almış bile :lollol:
Sabah 7 de kalkarım valla kendimi çok tembel hissettim şimdi iyi mi ... :laugh:
Hiç sorma Hakan'ım. 40 yılın başında erken kalktım dur bir selam vereyim dedim, verdiğime pişman oldum :lollol: Forum ailesi meğer sabahın köründe hep ayakta imiş :laugh:

Gunaydin Forum

Günaydın Arkadaşlar, Allahın Rahmeti ve Bereketi üzerinizde olsun

Ynt: Gunaydin Forum

Gunaydin