Gunaydin Forum

Gunaydin Forum

Günaydın Arkadaşlar;
Yarın hava güzel olacak gibi :thumbup:

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar... Bugün hüzünlüyüm, zagim büyük bir çınar ağacının zirvesinde kaldı :-\

Gunaydin Forum

Delikopter' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar... Bugün hüzünlüyüm, zagim büyük bir çınar ağacının zirvesinde kaldı :-\

niyeki Hüseyin havamı alıyor :D :D ne yaptın ya vidyo varmı :D kalan zagi olsun 2 servo 1 esc 1 motor :D Mehmet gopro ve FPV yüklü Align 450 yi Hazerfende kabyetti 2500TL gitti, 1 haftadır arıyorlar 8 10 kişi ama bulamadılar :(

Gunaydin Forum

Valla hiç sormayın halen orada, nasıl alacam bilmiyorum, video yok malesef, yalnız uçuyordum, öyle bir girdimki ağaca :D ağacı parçalayı diğer taraftan çıktı sandım, neyse hayırlısı olsun, vinci alana sokabilirsem şirketin vinciyle almayı denicez

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar güzel bir hafta dilerim :thumbup:

Bu arada geçmiş olsun Hüseyin :embarras: İnşallah bir şekilde alabilirsin. Alamazsan da cok fazla üzülme, üstadın dediği gibi beterin beteri var :(

Gunaydin Forum

Mehmet Kucuksari' Alıntı:

Bu arada geçmiş olsun Hüseyin :embarras: İnşallah bir şekilde alabilirsin. Alamazsan da cok fazla üzülme, üstadın dediği gibi beterin beteri var :(

Teşekkürler, yok üzülmüyorum, herkesin modeli bütçesine göre, büyük dağın dumanıda büyük olur, allah sağlık versin, canımız sağolsun napalım...

Gunaydin Forum

Delikopter' Alıntı:

Teşekkürler, yok üzülmüyorum, herkesin modeli bütçesine göre, büyük dağın dumanıda büyük olur, allah sağlık versin, canımız sağolsun napalım...

Hüseyin yerinde olsam Ağaçta yavru kedi var diye itfaiye çağırırdım çıkmışken şu zagimide verin derdim ;D :lol:

Gunaydin Forum

Yavuz DEMİRTAŞ' Alıntı:
Delikopter' Alıntı:

Hüseyin yerinde olsam Ağaçta yavru kedi var diye itfaiye çağırırdım çıkmışken şu zagimide verin derdim ;D :lol:
:) iyi fikirmiş ben yarın bir kedi bulup o ağaca tırmandırıyım :D

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar , 23 nisan çocuklarımıza , biz büyüklere , kutlu ve mutlu olsun :bravo:
Bize bu bayramı hediye eden , büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk , silah arkadaşları ve vatan için çarpışmış tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar... Evet arkadaşlar son dakika gelen sevindirici haberi sizlerle paylaşmak istedim :D iş arkadaşım ferhat yaklaşık 20 MT uzunluktaki çınar ağacının zirvesine tırmanıp Zagimi kurtarmış, biraz evvel telefonla sevindirici haberi verdi :D Bugün 23 Nisan neşe doluyor insan :D

Gunaydin Forum

Gözün aydın , bidaha aynı şey olursa unutma 1 adet kedi ve itfaiyenin telefonu 110 ;D

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar :) 1 günlük tatilin ardından tekrar hayırlı haftalar :D