Gunaydin Forum
Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Teşekkür ederim Mesut ustam , azcık daha iyiyim bugün şükür.
Valla Mesut usta , şu forumumuzu da yalnız bırakmayıp , onca işin gücün içinde ziyaret ediyorsun ya bizi , 10 numara adamsın vesselam...
Hakan bey vallahi hastalık çok kötü bişey bu bizim büyüklerimizin atasözleri deyimleri yılların deneyimlerinden oluştuğu ve nekadar doğru olduğunu böyle zamanlarda daha iyi anlıyor insan
herşeyin başı sağlık diye boşuna demiyorlar, sağlık olmadıktan sonra tonla para olsa neyleyim
tekrar geçmiş olsun durumunuza sevindim iyiye gitmesine
10 Numara insan kısmına gelirsek öncelike iltifatınız için gerçekten çok teşekkür ederim
inanıyorumki modelcilikle gerçekten gönülden uğraşanlar , bu işi sadece eğlence değilde gerçekten yaşam biçimi olarak benimsemiş herkez bence 10 numara adam, çünkü bu işe baş koymak gönül vermek gerekirse başka harcamalarımızı kısıp bu iişe ayrımak o insanı gerçekten olgunlaştırıyor hem hayata hem insanlara karşı,
benim bu hobbyde öğrendiğim en büyük şey sabır
inanın ben sabırsız biriyimdir normalda ve aklıma koyduğum şeyi ertesü gün ne yapar eder yapar alırdım ama hopbbyde öyle değil parçayı bekleme sıkıntısı bana sabırlı olmayı öğretti
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ustad tam bir modelcilik sevdalısı. Modelciligin gelişmesine adına her zaman her yerde yardıma hazır. MA iyi ki varsın ve iyi ki böyle bir hobiye başlamışsın
Mehmet abicim çok teşekkür ederim inan KOMUK ekibi benim için 1. sırada, çok seviyorum sizleri, gurubunuzu ve birbirinizle olan dostuklarınızı
iltifatın için çok teşekkür ederim , yukarıdada açıkladım bu konudaki düşüncelerimi