Gunaydin Forum

Ynt: Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar

Gunaydin Forum

Herkese gunaydjnlarrrrr :RCKolik:

Günaydın arkadaşlar

Gunaydin Forum

Cümleten Günaydınnnnn :RCKolik: keyifli pazarlar :RCKolik:

Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar

Gunaydin Forum

Günaydın abilerim, benim de pazartesi sendromum kumandanın dağıtıma çıkması ile dağıldı biraz :)

17 sinde sipariş verdim ingiltereden, 23 ünde dağıtıma çıktı teslim edilecek... Bu ne hız anlamadım :halay:

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar , offfff ne güzel bir maceraydı , sanırım Yozgat katılımcılarından eve en geç dönen Cahit kardeşimiz ile ben varım.Bu yorgunluğa rağmen , çok keyifliyim ve herkese keyifli güzel bir hafta diliyorum..... :halay: :saygilar:

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar, Hakan bende eve geç varanlardanım sabah 06.30 da indim otobüsten ve yer olmadığı için mecburiyetten razı olduğum hostes koltuğunda 8 saat geçirdim ayaklarım uyuştu sabaha kadar ama olsun yozgatta yaşanan güzellikler için değerdi. %p

Gunaydin Forum

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar, Hakan bende eve geç varanlardanım sabah 06.30 da indim otobüsten ve yer olmadığı için mecburiyetten razı olduğum hostes koltuğunda 8 saat geçirdim ayaklarım uyuştu sabaha kadar ama olsun yozgatta yaşanan güzellikler için değerdi. %p
Yapma be Tevfik abi , sen hostesde gittin , ben 54 numarada (otobüsün en son koltuğu :laugh: ) Sen abi 22.30 da çıktın ben 00.00'da...Neden o kadar geç kaldı ki, Ben de sabah 06.30 Burdur'a indim.Her neyse , önemli olan kimsenin burnu kanamadan , sağ salim eve dönmesi , yorgunluk nasılsa geçer...... :) :halay: :halay: