Gunaydin Forum

Ynt: Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar

Gunaydin arkadaslar , guzel bir gun :) kocaeli otobaninin kapali olmasi nedeni ile E5 te asiri yogun bir trafik var dun aksamdan beri hic azalma yok :(

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gunaydin Forum

Herkese günaydın. Güzel haftasonları dilerim. :) Böyle mutlu mutlu günaydın derken bile içim burkuluyor ama...

Günaydın arkadaşlar iyi hafta sonları :laugh:

Samsung Galaxy'den Gönderildi

Gunaydin Forum

Günaydın rckolik ailesi :) Abiler bana da bir yardımcı olun da siparişimi vereyim bilen birinin cevaplamasını bekliyorum sipariş listesi konusunda :(

Gunaydin Forum

Günaydınlar :RCKolik:
Bol güneşli günler iyi uçuşlar dilerim :coolxf:

Gunaydin Forum

Biraz geç oldu galiba :-\ O zaman biz de Tünaydın arkadaşlar deriz :thumbup:

arkadaşlar acil yardım...

Hediye helikopter almak istyrum ama çok fikrim yok oyuncak olmasın 4 kanallı olsun (alacagım kişi önceden kullandı) limitimde 300TLcivarı begenmesini istyrum hangi marka model önerirsiniz ,hangi siteden alabilirim? yardımcı olursanız sevnrm..

Mesut AKIN' Alıntı:
Gunaydin arkadaslar , guzel bir gun :) kocaeli otobaninin kapali olmasi nedeni ile E5 te asiri yogun bir trafik var dun aksamdan beri hic azalma yok :(

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ustad meaji yeni fark ettim. Dun istanbuldan izmite donmem gerekti. Saat 00:00 civari otobana girdim. 70- 80 km mesafedeki Izmite varmam sabah 05:00 buldu. E-5 de yan yollar dahil, her yer tikali idi :'(

arkadaşlar acil yardım...

melis demir' Alıntı:
Hediye helikopter almak istyrum ama çok fikrim yok oyuncak olmasın 4 kanallı olsun (alacagım kişi önceden kullandı) limitimde 300TLcivarı begenmesini istyrum hangi marka model önerirsiniz ,hangi siteden alabilirim? yardımcı olursanız sevnrm..
O zaman v911 olmanizi oneririz Melis Hanim. Sahibinden.com sifirlarini bulabilirsiniz.