Gunaydin Forum

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar, geçen hafta ben hastaydım , arkamdan çocuk hasta oldu 1 gece hastanede kaldık , dün gecede eşim hastalandı , rota virüsü deniyor bulaşıcıymış , tüm ağileyi gezip öyle gidiyormuş mahvolduk valla 2 haftadır :(

Gunaydin Forum

Mesut AKIN' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar, geçen hafta ben hastaydım , arkamdan çocuk hasta oldu 1 gece hastanede kaldık , dün gecede eşim hastalandı , rota virüsü deniyor bulaşıcıymış , tüm ağileyi gezip öyle gidiyormuş mahvolduk valla 2 haftadır :(
Günaydın arkadaşlar ve üstad.

Şimdi de Rota mı çıkmış yani :-\ Gelmiş geçmiş olsun üstad :embarras: Ufaklık iyi değil mi şu an ? Valla bu sene gerçekten hastalık anlamında çok tuhaf bir sene oldu. Hasta olan, biraz iyileşir gibi oluyor sonra yeniden hastalanıyor.... Allah hepimizi korusun :embarras:

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar , Mesut ustam çok geçmiş olsun , ben de son 2 haftadır evde bu hastalıklarla uğraşıyorum, dün kendim de hastanedeydim , Burdur bizim az nüfuslu illerdendir ancak dün hastane öyle kalabalıktı ki , bozuk parayı havaya fırlatsan yere düşmeyecek sanki.Bu sene kış olamadı , mikroplar azıttı, bir de kullanmadık antibiyotik bırakmadık , mikroplar hepten cozuttu.Hepimize geçmiş olsun , bakalım daha neler göreceğiz......... :(

Gunaydin Forum

Günaydın rc ailesi :saygilar:
Hastalara geçmiş olsun dileklerimle :)

Gunaydin Forum

Hakan abi sanada çok geçmiş olsun valla mahvolduk bu sene hastalıklarla uğraşırken :(

Mehmet abi kız şimdi iyi ama ishal var 2 gündür, eşimde fena değil oda iyi gibiydi sabah

Gunaydin Forum

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar , Mesut ustam çok geçmiş olsun , ben de son 2 haftadır evde bu hastalıklarla uğraşıyorum, dün kendim de hastanedeydim , Burdur bizim az nüfuslu illerdendir ancak dün hastane öyle kalabalıktı ki , bozuk parayı havaya fırlatsan yere düşmeyecek sanki.Bu sene kış olamadı , mikroplar azıttı, bir de kullanmadık antibiyotik bırakmadık , mikroplar hepten cozuttu.Hepimize geçmiş olsun , bakalım daha neler göreceğiz......... :(
Geçmiş olsun Hakan Abi. :( Hasta olan herkese acil şifalar...

Günaydın arkadaşlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gunaydin Forum

Yine okul hayatı başlıyor :D herkese günaydın :)

Ynt: Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar