Gunaydin Forum

Ynt: Gunaydin Forum

Gunaydin arkadaslar , hava super gercekten :D ucacak varmi ya bugun ? cok ucasim geldi :D :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar

Gunaydin Forum

Günaydın arkadaşlar hayırlı işler.

Akan abi heliyi almaya nezaman geleceksin :D uçağın inşaatı ne durumda ?

Gunaydin Forum

Hanımla beraber hasta olunca tüm hafta sonu evde yattık durduk :-\ Doğru düzgün foruma bile giremedim :embarras:

Neyse güneşli bir pazartesi ile haftaya güzel başlıyoruz inşallah. Hepinize günaydın arkadaşlar, güzel bir hafta olsun inşallah :halay:

Mesut AKIN' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler.

Akan abi heliyi almaya nezaman geleceksin :D uçağın inşaatı ne durumda ?
Bu ara aksilikler peşimi bırakmıyor. Evelki hafta eve hırsız girdi. Geçen hafta hasta yattım. Hafta sonu hava güzeldi ama hastalık daha geçmedi. Bi hafta sonu inşallah heliyi alıcam. Uçak olduğu gibi duruyor forumda paylaştığım şekilde yanlış bişi yaparım diye bekliyor.

akan tekin' Alıntı:
Bu ara aksilikler peşimi bırakmıyor. Evelki hafta eve hırsız girdi. Geçen hafta hasta yattım. Hafta sonu hava güzeldi ama hastalık daha geçmedi. Bi hafta sonu inşallah heliyi alıcam. Uçak olduğu gibi duruyor forumda paylaştığım şekilde yanlış bişi yaparım diye bekliyor.
Hayırdır Akan Bey :eek: Çok geçmiş olsun :embarras: Umarım önemli bir kayıp yaşamamışsınızdır...

Ynt: Ynt: Gunaydin Forum

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hayırdır Akan Bey :eek: Çok geçmiş olsun :embarras: Umarım önemli bir kayıp yaşamamışsınızdır...
Teşekkürler mehmet bey biraz kayıp oldu tabii ama allahtan cana bişi gelmedi

akan tekin' Alıntı:
Teşekkürler mehmet bey biraz kayıp oldu tabii ama allahtan cana bişi gelmedi
Aman aman önemli olanda bu zaten. Tekrar gecmis olsun ve Allah bir daha yaşatmasın inşallah .

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aman aman önemli olanda bu zaten. Tekrar gecmis olsun ve Allah bir daha yaşatmasın inşallah .

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Teşekkürler sağolun allah kimseye yaşatmasın.

akan tekin' Alıntı:
Çok geçmiş olsun Akan Abi. İnşallah üst üste ters gittiği gibi biranda iyiye döner herşey...

akan tekin' Alıntı:

çok geçmiş olsun abi yaklaşık 3 ay öncede bizim eve girmişti :'(

10 bin tl den fazla zararım oldu 17:00 ile 18:00 saaati arasında 1 saatte evde teknolojik cihaz namına birşey bırakmadılar kızımın bilezikleri ve eşimle benim alyans'ım filan herşey gitti :mad:

çok geçmiş olsun diyelim

bu arada hayırlı haftalar tünaydın arkadaşlar. :saygilar:

Ynt: Ynt: Gunaydin Forum

Iskender Yenimol' Alıntı:
çok geçmiş olsun abi yaklaşık 3 ay öncede bizim eve girmişti :'(

10 bin tl den fazla zararım oldu 17:00 ile 18:00 saaati arasında 1 saatte evde teknolojik cihaz namına birşey bırakmadılar kızımın bilezikleri ve eşimle benim alyans'ım filan herşey gitti :mad:

çok geçmiş olsun diyelim

bu arada hayırlı haftalar tünaydın arkadaşlar. :saygilar:
Forumda okumuştum.16:30 17:30 arası aynen teknolojik ne varsa götürmüş ler biraz da takı vardı.