Y Yusuf Enes Uye Katılım 2 Eki 2023 Mesajlar 120 Tepkime puanı 40 Konum Adana İlgi Alanı Uçak 21 Mar 2025 #1 Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu motoru almak istiyorum fakat gümrüğe takılır mı, vergisi ne kadar olur diye düşündüğümden ilk önce sormak istedim. Sorun yaratır mı?
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu motoru almak istiyorum fakat gümrüğe takılır mı, vergisi ne kadar olur diye düşündüğümden ilk önce sormak istedim. Sorun yaratır mı?
B Berk Eksin Tecrübeli Uye Katılım 19 Tem 2020 Mesajlar 1,023 Tepkime puanı 738 Konum İzmir İlgi Alanı Uçak 21 Mar 2025 #2 Yusuf Enes' Alıntı: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu motoru almak istiyorum fakat gümrüğe takılır mı, vergisi ne kadar olur diye düşündüğümden ilk önce sormak istedim. Sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla ... 30 doların üstünde takılıyor ürün 25 dolar ama 23 dolarda kargo ücreti çıkıyor bu gümrüğü geldiğinde alamazsınız. Tepkiler: Yusuf Enes
Yusuf Enes' Alıntı: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu motoru almak istiyorum fakat gümrüğe takılır mı, vergisi ne kadar olur diye düşündüğümden ilk önce sormak istedim. Sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla ... 30 doların üstünde takılıyor ürün 25 dolar ama 23 dolarda kargo ücreti çıkıyor bu gümrüğü geldiğinde alamazsınız.
Y Yusuf Enes Uye Katılım 2 Eki 2023 Mesajlar 120 Tepkime puanı 40 Konum Adana İlgi Alanı Uçak 21 Mar 2025 #3 Berk Eksin' Alıntı: 30 doların üstünde takılıyor ürün 25 dolar ama 23 dolarda kargo ücreti çıkıyor bu gümrüğü geldiğinde alamazsınız. Genişletmek için tıkla ... Anladım teşekkürler. Banggood'dan da aldırmıyor. Başka bir yolu var mı acaba?
Berk Eksin' Alıntı: 30 doların üstünde takılıyor ürün 25 dolar ama 23 dolarda kargo ücreti çıkıyor bu gümrüğü geldiğinde alamazsınız. Genişletmek için tıkla ... Anladım teşekkürler. Banggood'dan da aldırmıyor. Başka bir yolu var mı acaba?
B Berk Eksin Tecrübeli Uye Katılım 19 Tem 2020 Mesajlar 1,023 Tepkime puanı 738 Konum İzmir İlgi Alanı Uçak 22 Mar 2025 #4 Yusuf Enes' Alıntı: Anladım teşekkürler. Banggood'dan da aldırmıyor. Başka bir yolu var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... Aliexpressden alabilirsiniz. Fiyatı yüksek oldu mu onlarda göndermiyor ama sizin motoru gönderiyorlar. Tepkiler: TÜRKALP KUCUR ve Yusuf Enes
Yusuf Enes' Alıntı: Anladım teşekkürler. Banggood'dan da aldırmıyor. Başka bir yolu var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... Aliexpressden alabilirsiniz. Fiyatı yüksek oldu mu onlarda göndermiyor ama sizin motoru gönderiyorlar.