[Görseller]: Yuvacik Heliport Buluşması - 29.10.14

Ynt: [Görseller]: Yuvacik Heliport Buluşması - 29.10.14

Trex 700 ün MOTOR ayarları tam olmuş. Maşallah banamısın demiyor. Özellikle ona baktım. Türker abi hareketleri çok net çıkarıyorsun. Benim en büyük sıkıntım bu hareketleri biraz karman çorman yapıyorum[emoji2] [emoji2] [emoji2].

Mehmet abi Goblin 570 muhteşem. Ne yapsak bitane de biz mi alsak. İp gibi maşallah. Abi sende çaktırmıyosun ama 3d ye göz kırpıyosun.

Sagolasin Erhan'im :thumbup: Ben yillardir goz kirpiyorum da daha ileri henuz pek gidemedim :lollol: :lol:

Ynt: [Görseller]: Yuvacik Heliport Buluşması - 29.10.14

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Trex 700 ün MOTOR ayarları tam olmuş. Maşallah banamısın demiyor. Özellikle ona baktım.

Teşekkürler Erhan, nitro uçan bir modelci olarak beğenmene özellikle sevindim. :thumbup:

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Türker abi hareketleri çok net çıkarıyorsun. Benim en büyük sıkıntım bu hareketleri biraz karman çorman yapıyorum...

Belli bir yaştan sonra anca böyle yapabildiklerimizi sürekli ısıttığımızdan haliyle hareketler oturuyor. :lollol:
Sen şimdi pilotajda ivmelenerek ilerlediğin için geçici bir süre hareketlerin biraz yalpalaması normal bence. ;)

Mehmet Abi eline sağlık, yine birbirinden güzel fotoğraf ve videolarla buluşmayı donatmışsın. :thumbup:

10 kişilik buluşma etkisinde görsel efekt var konuda 2 kişiyle. :lollol: :lol:

Hepinize merhaba size imreniyorum

OSMAN GELEN' Alıntı:
Hepinize merhaba size imreniyorum
Teşekkürler Osman Bey. Eski bir üyemizsiniz ama ilk mesajınız. Biraz sizi tanısak, Kocaelinde mi yaşıyorsunuz yoksa ??

Mesaj taşınmıştır.