Türker Akgün
Moderator
[Görseller]: Yuvacik Heliport Buluşması - 28.02.16
Arkadaşlar öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için tüm RCKolik ailesine çok teşekkür ederim.
Gayet keyifli bir gün geçirdik ve benim için önemli bir dönüm noktasıydı. Son durumda Mode1 maceramız en azından bir süre daha devam edecek gözüküyor.
Sanki ilk heli uçurduğum günlere ve o heyecanlara geri dönmüş gibi hissettim kendimi. Enteresan bir şekilde tahminimin aksine sticklerde bir zorlanma beklerken en büyük sıkıntıyı switchlerde yaşadım. Flight Mode ve HOLD switch'lerini kullanmayı daha aklımdan geçirirken işler sarpa sardı. ??? Videonun sonundaki düşüş " HOLD " çekmeye çalışırıken oldu örnek olarak, çektim ama kafada gitti o sırada.
Ama herşeye rağmen günün sonunda 4 pil uçup modeli tek parça olarak eve götürebilmek benim için büyük bir başarıydı doğrusu.
Bizde çok isterdik seni aramızda görmeyi, ne güzel olurdu. :-\
Arkadaşlar öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi için tüm RCKolik ailesine çok teşekkür ederim.
Gayet keyifli bir gün geçirdik ve benim için önemli bir dönüm noktasıydı. Son durumda Mode1 maceramız en azından bir süre daha devam edecek gözüküyor.
Sanki ilk heli uçurduğum günlere ve o heyecanlara geri dönmüş gibi hissettim kendimi. Enteresan bir şekilde tahminimin aksine sticklerde bir zorlanma beklerken en büyük sıkıntıyı switchlerde yaşadım. Flight Mode ve HOLD switch'lerini kullanmayı daha aklımdan geçirirken işler sarpa sardı. ??? Videonun sonundaki düşüş " HOLD " çekmeye çalışırıken oldu örnek olarak, çektim ama kafada gitti o sırada.
Ama herşeye rağmen günün sonunda 4 pil uçup modeli tek parça olarak eve götürebilmek benim için büyük bir başarıydı doğrusu.
İltifat için teşekkür ederim Mevlüt abi. Her yönden bir değişim trendidir gidiyor bu sıra bende, hayırlısı.mevlüt yilmaz' Alıntı:...Bu arada Türker hocamin yeni imaji yakismis mod 1 maiden hayirli olsun kazasiz bir sekilde atlatmissiniz.
Teşekkürler Erhan'ım, inşallah.ERHAN YILMAZ' Alıntı:...Türker abi için çok sevindim. artik bundan sonrasi gelir.
Teşekkür ederim Doğukan kardeşim, epey heyecanlı oldu gerçekten bakalım devamı gelecek mi...Dogukan Ocak' Alıntı:Çikan isyandan sonra olumlu sonuç almisiz Türker abi adina Tebrik ediyorum Türker abi ben bile izlerken heyecanlandim , 2. videoda çoktan alan turlarina baslamissin
Teşekkürler Rasim kardeşim, senin bu işte çok emeğin var. Yazık etmeyelim 690'a, evde güzel durmaz mı şimdilik.Rasim Öztürk' Alıntı:...Sonunda Türker abiyi görebildik sahalarda, insallah tez zamanda 690sx ile de görmek kismet olacak
Teşekkür ederim Cahit hocam. İnşallah uçuşların azda olsa izlenebilecek bir seviyeye gelmesi çok uzun sürmez.Cahit Kas' Alıntı:...Özlemistik Türkerin uçuslarini. Artik Logolari görmek isterim ben de.
Kocaeli bulusmasina da keske gelebilseydim. Ama mesafe çok.
Bizde çok isterdik seni aramızda görmeyi, ne güzel olurdu. :-\
Teşekkürler İsmail, bakalım şimdilik bir süre daha Mode1'de kalacağım gözüken.ismail SENCAN' Alıntı:...Türker abi artik seni kimse eski moduna çeviremez gibi geliyor. Masallah süperdi ilk uçusun..
Teşekkürler Mustafa, daha başarı demek için çok erken bence.Mustafa Çoban.' Alıntı:...bence mod 1 de kisa zamanda bayagi basari yakalamis Türker bey.
Teşekkür ederim İbrahim kardeşim, söylediğin gibi şeytanın bacağını kırdık inşallah gerisi gelir.Ibrahim DEMIRBILEK' Alıntı:...Türker Abi seytanin bacagini kirmis görünüyor, artik gerisi gelir
Normal uçus aninda rescue bile kullanmadi azminden dolayi yeniden tebrik ediyorum abi