[Gorseller] : Yuvacık Buluşması - 22.12.13
Bence özellikle Main shaft girdiği rulmanlar başta olmak üzere, tüm rulmanları bir kontrol edin derim. Mesela bende kuyrukda bulunan küçük rulmanlardan birisi arızalanmıştı. Tutan Gyro tutmaz oldu. Bazen elle yapılan boşluk kontrollü, arızalı rulmanı bulmak için yeterli olmayabiliyor. Tüm parçaları sökünce ortaya çıkıyor
Başlarda 20C piller yeterli geliyor. Ama Tic Toc gibi hareketlerde aşırı akıma ne yazık ki dayanamıyorlar, bence. İlk defa Tic Toc çalışmalarına başladım o da devir izin verdiği kadarı ile 2 pil de davul gibi oldu. Bu benim şanssızlığım, pillerin raf ömrü dolması.... dolayı da olabilirkadir kocaman' Alıntı:teşekkürler Mehmet Bey,
nanotechler in özellikle büyük amperdeki olanların sıkıntılı olduğunu biliyorum,, 2200 lükleri haricinde nano almamak lazım, listeniz de turnigy 3000 mah 6s 20c göremedim great for trex 500 yazar,, bu pili kullanan hatta outrage fusion 50 sinde de paralel bağlayarak kullanan arkadaşım var ve pillerin performansı oldukça tatminkar hafta da en az 3 gün de uçuş yapıyor... bende toplamayı düşündüğüm için 500 için bu pilleri alıcam sanırım...
Modelde ilk başlarda devir oturunca kadar vibrasyon olması kabul edilebilir. Zira vibrasyonun kaynağını bulmak bazen gerçerken çok büyük efor gerektirebiliyor. Ama kuyruğu çift görmeye neden olacak kadar da vibrasyon olması normal değilkadir kocaman' Alıntı:Bu arada konu ile alakasız olucak ama 450 de titreşim sorunum var ve gyro nun saçmalaması da bundan oluyor sanırım,, şaftlar yeni ve düz, tracking yok %25 gaz verdiğimde kuyruk fena titriyor çift görüyorum titrerken o derece ama gazı yükselttikçe kayboluyor nedeni ne olabilir dersiniz...
Bence özellikle Main shaft girdiği rulmanlar başta olmak üzere, tüm rulmanları bir kontrol edin derim. Mesela bende kuyrukda bulunan küçük rulmanlardan birisi arızalanmıştı. Tutan Gyro tutmaz oldu. Bazen elle yapılan boşluk kontrollü, arızalı rulmanı bulmak için yeterli olmayabiliyor. Tüm parçaları sökünce ortaya çıkıyor