[Gorseller]: Spektrum DX8 ve DX9 HC-3X Maiden Buluşması - 05.01.14

Ömer abi bu yeni sahamız Solaklara göre biraz daha yüksek bir kodda, belki ondandır. Gerçi biz sahaya gidip uçmaya başlayınca kadar saat 14:00 civarı olmuştu zaten :D
İnşallah en kısa süre içerisinde Dartanyan abimizi de aramızda görürüz, bu bizleri mutlu eder :thumbup:

Mehmet ve test pilotumuz Türker kardeşime herşey için çok teşekkür ederim,
Bana gösterdikleri sabır ve pilotajımdaki gelişme için ayrıyetten teşekkürler .
Deniz helideki upgrades için şu siteye göz atabilirsin

Türker Akgün' Alıntı:
Mardin bölgesi için bir test pilotunun yetiştiğini görebiliyoruz Cahit Bey, sizi yakından takip ediyoruz. :)

Bizim ekipte benim test pilotluğum tamamen bir alışkanlık. :laugh: Mehmet abinin de, Mordo abinin de pilotajları gayet iyi olmasına rağmen adettendir deyip bana veriyorlar kumandayı her defasında. :lollol:

Sağolsunlar jest yapıyorlar bana hep böyle. :saygilar:

Mardin Bölgesinde test edilecek pek helikopter yok :). Hasip'ten de bir daha ses çıkmadı. Bari onun 500 ünü test etseydik :)

Cahit Kaş' Alıntı:
Mardin Bölgesinde test edilecek pek helikopter yok :). Hasip'ten de bir daha ses çıkmadı. Bari onun 500 ünü test etseydik :)

Bu işte en büyük ihtiyaç arkadaş. Sizin bu işe girmenizle birlikte çevrenizde hevesi olupta başlamaya cesaret edemeyen kişilerde bence harekete geçeceklerdir. :)

Türker Akgün' Alıntı:
Bu işte en büyük ihtiyaç arkadaş. Sizin bu işe girmenizle birlikte çevrenizde hevesi olupta başlamaya cesaret edemeyen kişilerde bence harekete geçeceklerdir. :)
Başka bir değişle Cahit Bey, Mardin'in ilerideki TEST Pilotu sizsiniz :thumbup:

Beni gaza getirdiniz. Yarın hemen invert uçuşa başlıyorum. :lollol:

süper paylaşımlar olmuş ellerinize sağlık. denizin takıldığı nokta dikkatimi çekti gerçektende cok güzel duruyo.

kadir kocaman' Alıntı:
güzel günmüş,, bizde bugün Deniz kardeşimle birlikteydik,,,, büyük yardımlarıyla yanlış topladığım ve helikopterin özelliğini kaybettiği aleti ilk günkü haline getirdi.... Bir kez daha teşekkür ederim,,, havanın geç olması ile ben sadece bir tek pil hover yapabildim ama Deniz 550 yi yine döktürdü gerçekden izlemeniz gerekliydi :)

kadir abi senin modeli merak ettim şimdi pazar günü buluşma planlıyoruz. cuma günü kesin belli olur herşey. sana msj atıp bilgi vereceğim abi .

mcpx de gelmiş olması lazım güzel bi showda senden bekliyoruz.

uğur ilhan' Alıntı:
süper paylaşımlar olmuş ellerinize sağlık. denizin takıldığı nokta dikkatimi çekti gerçektende cok güzel duruyo.
Bu arada Uğur, şayet yanlışım yoksa, Denizin Trex 550 sen aldın değil mi ?? Şayet öyle ise sana da hayırlı olsun yeni modelin ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bu arada Uğur, şayet yanlışım yoksa, Denizin Trex 550 sen aldın değil mi ?? Şayet öyle ise sana da hayırlı olsun yeni modelin ;)
evet abi denizin 550 artık bende o 550 için çok uğraşlar sonrası aldığım note 3 telefoumdan bile vazgeçtim gerçekten muhteşem model.

hafta sonu bir buluşma planlıyoruz. deniz ben berkay kesin olacağız bize katılmak isteyen herkesi bekliyoruz. güzel paylaşımlarda bulunacağız inş.

saygılarımla abi

uğur ilhan' Alıntı:
evet abi denizin 550 artık bende o 550 için çok uğraşlar sonrası aldığım note 3 telefoumdan bile vazgeçtim gerçekten muhteşem model.

hafta sonu bir buluşma planlıyoruz. deniz ben berkay kesin olacağız bize katılmak isteyen herkesi bekliyoruz. güzel paylaşımlarda bulunacağız inş.

saygılarımla abi

Hayırlı olsun Uğur, kırımsız uçuşlar. :thumbup: Ben de olsam senin gibi telefon yerine 550'yi seçerdim. :laugh:

Artık profil fotoğrafı değişmeli bence, en azından imzaya bir 550 gelir diye düşünüyorum. ;)

uğur ilhan' Alıntı:

saygılarımla abi
Uğur, başka bir değişle bu hafta sonu Izmir'den çok güzel görseller gelecek diyorsun, şimdiden teşekkürler :thumbup:

uğur ilhan' Alıntı:

saygılarımla abi

Hayırlı olsun. Görselleri bekliyoruz.

herkese çok teşekkür ederim bir türlü ayarlayamadığımız zyx-2s den sonra V-BAR ilaç geldi valla ilk hoverım 1.30 sn falan (denemek için) ip gibiydi ben bile kendime şaşırdım.hafta sonu için çok umutluyum bi aksilik çıkmaz inşallah. bol bol resim ve video ile paylaşımda buluşacagım. berkay kardeşimiz funnel deneyecek.video benden note 3 satılmadan bir kaç kare daha alacağım.telefon için üzgünüm ama 550 sevinci ağır basıyor.tek eksiğim aslında en önemli olan şey kumanda en kısa sürede spektrum veye jr 7-8 kanal bir kumanda edinerek tamamen hazır halde olacağım.

türker abi imza ve profil resmimide bu hafta sonu güzelleştireceğim inş.

hafta sonu olacak paylaşımlarda görüşmek üzere.

Mehmet abi paylaşım için teşekkürler :thumbup: Videoları daha izleyemedim :)
Uğur abi bu haftasonu simde yaptığım bütün şeyleri modelde denemek istiyorum olursa olur olmazsa kırarız :) :p