[Gorseller]: Halı Saha Micro Indoor Buluşması - 18.10.13
Ama normalde 10 ise bizden 4 lira aldi, zira isletmecisi nerede ise bizim komsumuz cikti
Trex 450 rahatlikla hover yapar ama panikleyip saga sola kacarsa, o zaman sahaya fiziksel zarar verme riski olabilir. Zira sahanin tum cephelerine file dusenmis durumda. Bu nedenle yeni baslayanlar icin bence acik alan en iyisi, hover calismasi yapilacak bile olsa
Ayhan senin de tahmin ettigin uzere her ne kadar bos bir saat olsa da netice de sahayi kullaniyorsun. Bu nedenle kira aliyorlar, yani biz odedikAYHAN DEMİRCİOĞLU' Alıntı:Merak ettiğim bir konu oldu, bu iş için Halı saha ya para ödüyormusunuz? boş bir saat ayarlayıp o saattemi gidiyorsunuz, Aslında micro uçaklar için çok uygun bir ortam gibi gözüküyor. Ben halı sahada trex 45 ile bile çalışabilirim , alan turu değilde basit iniş kalkışlar hava da durma gibi (bunların ingilizce si var biliyorum ama ben Türkçeyi tercih ediyorum)
Ama normalde 10 ise bizden 4 lira aldi, zira isletmecisi nerede ise bizim komsumuz cikti
Trex 450 rahatlikla hover yapar ama panikleyip saga sola kacarsa, o zaman sahaya fiziksel zarar verme riski olabilir. Zira sahanin tum cephelerine file dusenmis durumda. Bu nedenle yeni baslayanlar icin bence acik alan en iyisi, hover calismasi yapilacak bile olsa