[Görseller]: Halı Saha - INDOOR Buluşması

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Aşkolsun Mehmedim , videoyu koyacam dedin koydun ha.... :D , rezil olduk iyi mi....... :lol:
Hakan bence kendine haksızlık etme gerçekten güzel uçuş[emoji1]
Videolar için teşekkürler Mehmet abi güzel ve renkli modellerle harika bir buluşma olmuş eline sağlık

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

mevlüt yılmaz' Alıntı:
Hakan bence kendine haksızlık etme gerçekten güzel uçuş[emoji1]
Videolar için teşekkürler Mehmet abi güzel ve renkli modellerle harika bir buluşma olmuş eline sağlık

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim Mevlüt bey , Eskişehir ekibinin hızına asla yetişemeyiz , ama kendi çapımızda baya bir eğlenip güldük o gün :laugh: Mehmet kardeşim sağolsun... :halay:

Konuyu görünce ben de "Bugün yine mi gittiniz?" diyecektim ki, videoda kendimi de gördüm. Büyük buluşma öncesi ne olur, ne olmaz diyerek gitmiştik. Çocuklar gibi şendik, çok da eğlendik. :halay: Ve Hakan kardeşimin içindeki "Uçakçı" ruhunu da ortaya çıkardık. %p Böyle bir kaç kez daha bir araya gelsek karanlık taraftan çıkaracağız kendisini.

Omer Erkan' Alıntı:
Konuyu görünce ben de "Bugün yine mi gittiniz?" diyecektim ki, videoda kendimi de gördüm. Büyük buluşma öncesi ne olur, ne olmaz diyerek gitmiştik. Çocuklar gibi şendik, çok da eğlendik. :halay: Ve Hakan kardeşimin içindeki "Uçakçı" ruhunu da ortaya çıkardık. %p Böyle bir kaç kez daha bir araya gelsek karanlık taraftan çıkaracağız kendisini.

:lol: :lol: Ömer abi sen çok yaşa emi , güldürdün beni......... :lol:

Hakan abi uçuş harika :saygilar:

Sen yine aramızda kal ama arada uçakla da görmek güzel olur gerçekten. Nerdeyse hover geliyormuş, keyifle izledim %p

3d boşver abi zaten, görüyorsun kıra kıra bi hal olduk :laugh: Hayır işin kötüsü, ağzımıza bir parmak bal çalmış gibiler, vazgeçemiyorum da ;D

Rasim Öztürk' Alıntı:
Hakan abi uçuş harika :saygilar:

Sen yine aramızda kal ama arada uçakla da görmek güzel olur gerçekten. Nerdeyse hover geliyormuş, keyifle izledim %p

3d boşver abi zaten, görüyorsun kıra kıra bi hal olduk :laugh: Hayır işin kötüsü, ağzımıza bir parmak bal çalmış gibiler, vazgeçemiyorum da ;D
Merak etme Rasim , heliyi uçuramasam bile gönlüm asla kopamaz , ama dediğin gibi 3D işi beni aşar...Uçak gibi gider gelirim , farkı heli uçurmak olur...
Simülatörde arada köpük uçak takılıyordum , Mehmet zorla elime tutuşturdu , biraz zaman harcasam hoverler , knife edgeler uçuşurdu da , Sümer abim uçağı da bırakıp komple arduinocu olur diye yapmadım artık :p :halay:

Yahu adamlara bak. Sümer abi takıntısı olmuş. :lollol:
Bi kere ben hep şunu söylüyorum: Helikopterciler sol ellerini de kullanmaya alışık oldukları için uçağa geçince çok güzel uçuyorlar. O nedenle hepsi helikopteri bırakıp uçakçı olmalı. :coolxf:

Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar :halay:

Sümer Yamaner' Alıntı:
Yahu adamlara bak. Sümer abi takıntısı olmuş. :lollol:
Bi kere ben hep şunu söylüyorum: Helikopterciler sol ellerini de kullanmaya alışık oldukları için uçağa geçince çok güzel uçuyorlar. O nedenle hepsi helikopteri bırakıp uçakçı olmalı. :coolxf:

Abi ona takıntı demeyelim de "Sevgi" diyelim ne dersin :D

Vay be kaçırılmaması gereken bir buluşma olmuş, keşke gelebilseydim. :(

Ama neyseki videolar görseller sayesinde sanki ordaymışız gibi dahil olduk buluşmaya. :halay: :yuppi:

Uçak uçuşları eğlenceli olmuş. Uçaklar kaç defa yere düştü pervane üstü hep kaldırıp uçurdunuz uçaklara bir şey olmuyor mu :D

Kadir Kurt' Alıntı:
Uçak uçuşları eğlenceli olmuş. Uçaklar kaç defa yere düştü pervane üstü hep kaldırıp uçurdunuz uçaklara bir şey olmuyor mu :D
Düşerken gazı kesiyoruz , yer de çimen gibi halı olunca birşey olmadı..... :)

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Düşerken gazı kesiyoruz , yer de çimen gibi halı olunca birşey olmadı..... :)
Mikro uçak, mikro heli farkı uçak düşsede uçuyor :D