[Görseller]: Halı Saha - INDOOR Buluşması

Mehmet Kucuksari

Administrator
İlgi Alanı
Heli
Geçen hafta Büyük Kocaeli buluşması için Burdur'dan gelen Hakan ve Ömer kardeşimiz ve Ömer abimiz ile Cumartesi de uçalım dedik. Ama hatırlarsanız Cumartesi günü yağışlıydı :-\ Microcular için bu bir sıkıntı mı ? Elbetteki değil :laugh: :D

Aldık Micro modellerimizi ve geçen sene çokça gittiğimiz Hali sahamızda 1 saat uçtuk açıldık :halay: :yuppi:

Yoğunluk nedeniyle görselleri ancak bugün paylaşabilirim. Keyifli seyirler :thumbup:

Modellerimiz :

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bir Helici olarak Hakan kardeşimizin ILK UCAK Uçuruşu. Sümer abimize itaaf ediyoruz :halay:

Heli Uçuşlarımız :thumbup:

Uçak uçuşlarımız :thumbup:

vayy kaçak buluşma ha. güzelll.

Abi videolar Şahane senin uçuşların maşallahı var zaten
Hakan Abim yeşil sahalara dönüş yapmış tebrik ederim. :halay:
Ömer kardeşim çok yetenekli çokta başarılı Uçuş gerçekleştirmiş. :halay:
Ömer Abi'min uçuşlarda Şahane müthiş bi buluşma gerçekleşmiş hepinizin ellerine sağlık. :saygilar:

Elinize sağlık çok keyifli bir buluşma olmuş. :thumbup:

Aşkolsun Mehmedim , videoyu koyacam dedin koydun ha.... :D , rezil olduk iyi mi....... :lol:

Bizim belediyemiz caddemizde altyapı çalışması yaparken fiber kablolara zarar verdiğinden hafta sonu internet bağlantım yoktu. Sağolsun telekom olaya el atmış ve onarmış. Ama nasıl onardıysa fiber internetle 360o videoyu bile açamıyorum. Yarım saatte bir de kopuyor. O nedenle izeyemiyorum maalesef.
Bu hafta sonu yoğun yağışdan dolayı ben uçamadım. :(

Süper bir buluşma bolca uçuş daha ne olsun. :bravo:
Burdur'dan belediye otobüsümü koydular Hakan bu hafta da gelmiş.Bir otobüs te bizim tarafa isteriz. :halay:

Elinize sağlık. Daha ne olsun ki. Çok güzel buluşma olmuş.maşallah. [emoji1] [emoji1]

Guzel bulusma olmus. Halisaha da fena degilmis. Ucustan sonra 1 saat macta yapilirmis:)

Hakan boynuz kulağı geçmiş, ömer'in uçuşu harika. :) Yalnız senin uçak performansını beğendim, sanırım seni kaybediyoruz. :laugh:

Yağışlı havaya bulunan çözüm süper olmuş emeğinize sağlık. :thumbup:

Uçuş çok eğlenceli olmuş ;D Hakan abi sen de fena değilmişsin hee :saygilar:

Mordo Ortasi' Alıntı:
Hakan.harikasın...
Mordo abi senin çeyreğin olamam..Teşekkür ederim. :saygilar:

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Süper bir buluşma bolca uçuş daha ne olsun. :bravo:
Burdur'dan belediye otobüsümü koydular Hakan bu hafta da gelmiş.Bir otobüs te bizim tarafa isteriz. :halay:
Kaptanım seni gözlerim çok aradı ama olmadı , kısmet bir dahaki buluşmaya... :saygilar:

Mesut Sert' Alıntı:
Elinize sağlık. Daha ne olsun ki. Çok güzel buluşma olmuş.maşallah. [emoji1] [emoji1]

Halı sahada bu kadar oluyor , ama çok ama çok keyifliydi...(otnamasını bilmeyen yerim dar dermiş.. :laugh: )..... :saygilar:

tamerkaymakci' Alıntı:
Guzel bulusma olmus. Halisaha da fena degilmis. Ucustan sonra 1 saat macta yapilirmis:)

Tamer yaş 40'ı geçti , 1 saat da koşsaydık herhalde ertesi gün yatardım artık... :D

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Hakan boynuz kulağı geçmiş, ömer'in uçuşu harika. :) Yalnız senin uçak performansını beğendim, sanırım seni kaybediyoruz. :laugh:

Yağışlı havaya bulunan çözüm süper olmuş emeğinize sağlık. :thumbup:

Sağolsun Mehmet kardeşim , ertesi gün yağmur yağar da uçamayız diye , ta Burdur'dan gelmişler bari oyuncaklarını uçursunlar diyerekten bize 1 saatliğine kapattı sahayı...Elemanı yetiştiriyorum Tevfik abi , malum genç olunca ,uyum sağlamak , ilerlemek basit oluyor...Bir de 977 benim 922 'ye göre 2 kat daha atik bir model , eh ben de amacım sadece scale uçurmak olduğu için , 3D uçuş gibi bir hedefim olmadığından , basit alan turu antrenmanı yapıyorum , gerisi benim için çok fazla bir hedef.... :saygilar:

Mehmet ÖZER' Alıntı:
Uçuş çok eğlenceli olmuş ;D Hakan abi sen de fena değilmişsin hee :saygilar:

Yok be Mehmet , daha alan turlarını yeni yeni dönmeye başladım , bugün titanla bir deneme yapacaktım ama hava hep sağanak yağışlı oldu , haftaya artık nasipse.Biraz öğreneyim , Isparta-Denizli karıştıracağız nasipse... :saygilar: