[Foto]: Büyük Kocaeli Buluşması // 25.10.2015
Evet arkadaşlar, ilk kez sizlerle biraraya gelme imkanım oldu. Forumdaki güzel ortamı oluşturan insanlarla tanışmak gerçekten çok güzeldi. Tek tek teşekkür etmeyeceğim çünkü istisnasız gelen herkesin yardımları dokundu.
Konukseverliğiyle, mangalıyla, çayıyla, heli, kumanda, şarj, kalem pil, alet edevat vb. teknik - bilgi desteklerinizle benim için çok güzel bir buluşma oldu, resmen Rasim'in dediği gibi , herkes bir ucundan tuttu, bizim heli havalandı kazasız belasız. Helinin (2. el de olsa) maiden'ından sonra, benim maiden uçuşumu da gerçekleştirdik
Artık , kendi başıma da çalışabileceğim havalar ve zaman müsade ettikçe. Bu arada Rasim, sen baya çalışmışsın ya, ne kadar çok içerik yaşanmış, resmen kaçırdığım konuşmaları buradan canlı izliyorum, ellerine sağlık.
Sanırım sadece Özkan Abi'nin heli'sinde ciddi bir kırım yaşandı,
ona da çok geçmiş olsun diyorum tekrardan. En kısa zamanda toparlarsın umarım.
Herkese selamlar, görüşmek üzere
Son bir not: Ah istanbul istanbul olalı hiç gördü mü böyle buluşma acaba ? Kolayına kaçmak için değil, fırsat olsa Adanaya'da seve seve gelmek istiyorum ama şu an için biraz zor görünüyor. Keşke istanbulda da daha sık bir araya gelinebilse diye içimden geçirdim