[Gorseller]: Büyük Kocaeli Buluşması // 25.10.2015

[Foto]: Büyük Kocaeli Buluşması // 25.10.2015

Mordo abi, Kadir abi, Murat abiden birer uçuş kaldı, bir de Cem in uçuşunun son anları... Gece koyarım sabaha onlar da biter ve video faslını kapatırız :)

Zafer abi çok geçmiş olsun, acil şifalar.

Mustafa TEMURALAY' Alıntı:
...Turker abi brova valla mod 1 devam turkiyede tek oluruz valla :)

Artik bi ara bi elle cay iceriz ne dersin [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Mustafa Yozgat'ta kendi gözümle görene kadar pek fazla irdelememiştim bu " mode " mevzusunu. Ama Dunkan kafamı karıştırdı sanırım. :laugh: Üstüne birde sen haydi Mode 1'e kampanyasını başlatınca denemeye kadar verdim. :lollol:

Birde galiba uçakçı olduğum günlerimi özledim, tek eli boşa çıkartma fikri bende bir flash-back yaptı. ;D Ayrıca çay içme fikrini çok sevdim Mustafa, bunu mutlaka yapalım. :thumbup: :halay: :halay:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bir önceki uçuşunu da ben çektim. Dur yükleme yapayım da bunu ayrı bir konu olarak da paylaşalım Rasim :D

Videoyu gördüm ;D

Mehmet Küçüksarı.... Takip edin youtube da %p

Evet arkadaşlar, ilk kez sizlerle biraraya gelme imkanım oldu. Forumdaki güzel ortamı oluşturan insanlarla tanışmak gerçekten çok güzeldi. Tek tek teşekkür etmeyeceğim çünkü istisnasız gelen herkesin yardımları dokundu. :bravo: Konukseverliğiyle, mangalıyla, çayıyla, heli, kumanda, şarj, kalem pil, alet edevat vb. teknik - bilgi desteklerinizle benim için çok güzel bir buluşma oldu, resmen Rasim'in dediği gibi , herkes bir ucundan tuttu, bizim heli havalandı kazasız belasız. Helinin (2. el de olsa) maiden'ından sonra, benim maiden uçuşumu da gerçekleştirdik :halay: :halay: :halay: Artık , kendi başıma da çalışabileceğim havalar ve zaman müsade ettikçe. Bu arada Rasim, sen baya çalışmışsın ya, ne kadar çok içerik yaşanmış, resmen kaçırdığım konuşmaları buradan canlı izliyorum, ellerine sağlık.
Sanırım sadece Özkan Abi'nin heli'sinde ciddi bir kırım yaşandı, :( ona da çok geçmiş olsun diyorum tekrardan. En kısa zamanda toparlarsın umarım.
Herkese selamlar, görüşmek üzere :RCKolik:
Son bir not: Ah istanbul istanbul olalı hiç gördü mü böyle buluşma acaba ? Kolayına kaçmak için değil, fırsat olsa Adanaya'da seve seve gelmek istiyorum ama şu an için biraz zor görünüyor. Keşke istanbulda da daha sık bir araya gelinebilse diye içimden geçirdim :)

Model olmayınca kamera çalıştı :laugh:

Çok keyifli bir gündü ama model şart değil. Arkadaşlardan otlandım ;D

Orhanlı'da eskiden çok buluşmalar olurdu da, artık çoğu kişi kulüplerde takılıyor istanbulda. İmkanları araziden fazladır ama bence bi arazi tadı vermez :coolxf:

Günaydın :)

Son videolar da yüklendi, benden bu kadar :D

Eline emeğine sağlık Rasim.
Buluşmaya katılmış kadar olduk çekimlerinle [emoji106]

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rasim Öztürk' Alıntı:
...Son videolar da yüklendi, benden bu kadar :D
Rasim eline sağlık. :bravo: Fazla alışmamak lazım, model uçmaya başlayınca video çekimleri azalacaktır. :laugh:

Ama pek bi güzel oluyor böyle izlemesi, teşekkürler. :thumbup:

O zaman herkes elini taşın altına koyacak, biri uçarken ötekilerden biri (sırayla) çaya çorbaya ara verecek, eline kamerayı alacak :) Yozgatta max ayarlarla kayıt yaptım ve çok aksiyon vardı çekecek, haliyle 32gb oldu bu da yordu. Şimdi ise 1080p 35mbps yerine 1080p 24mbps çekiyorum ve çekim sayımız da belli, 10-15 adet... Bu da 6gb kadar tuttu iki günde hepsi upload oldu.

Kumanda bugün geliyor, logolu günlere merhaba :)

Rasim Öztürk' Alıntı:
O zaman herkes elini taşın altına koyacak, biri uçarken ötekilerden biri (sırayla) çaya çorbaya ara verecek, eline kamerayı alacak :) Yozgatta max ayarlarla kayıt yaptım ve çok aksiyon vardı çekecek, haliyle 32gb oldu bu da yordu. Şimdi ise 1080p 35mbps yerine 1080p 24mbps çekiyorum ve çekim sayımız da belli, 10-15 adet... Bu da 6gb kadar tuttu iki günde hepsi upload oldu.

Kumanda bugün geliyor, logolu günlere merhaba :)

eline sağlık rasim videolar için

kumandan hayırlı olsun belki beğenirsek bizde alırız ;D

Haydi hayirli olsun Rasim, Fotolari bekliyoruz kumanda'dan :)

Ellerine, emeğine sağlık Rasim, teşekkür ederiz :halay:

rasim :thumbup: ellerine kollarına emeğine sağlık çook teşekkür ederim.
bütün videolar mükemmel herkezi net bir şekilde videoya çekmişsin
çok güzel bir buluşma olduğuda kesinlikle es geçilemez ben çok büyük keyif aldım. :RCKolik: ailesi gene bir arada ve herkez mutlu :yuppi: :RCKolik: :RCKolik:

Elinize Sağlık .Çok güzel bir buluşma olmuş.Videolar ve Görseller şahane.İnşallah Adana buluşması da bu şekilde ,muhabbet dolu ,bol uçuşlu olur.Teşekkürler... :RCKolik: