[Görseller]: Arslanbey Buluşması - 04.10.15

Emre Kaman' Alıntı:
...Bu arada basina aldigin isi merak ettim fena halde. Ne ola ki?
Kısaca pilotajı resetledim Emre. :lollol: :lollol:

Baş parmak tutuşundan (thumb) iki parmak tutuşuna geçtim (pinch) . Biraz hover falan çalışırsam Adana'da invert falan yapabilirim diye düşünüyorum. :lol: :lol: :lol:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Evrim , nasıl istediğimi bilemezsin , ama işin durumu , yaklaşan kış telaşesi gibi sorunlar olduğu için durumum çok belirsiz , (doğalgazlı evde oturmadığım için halen soba ve yakıt derdi ile uğraşıyorum) , gelebilirsem mutlaka , ama bir işim ya da engelim olursa şimdiden affedin , o yüzden buluşmaya son 3 gün kalana kadar net birşey söylemem malesef mümkün görünmüyor... :(

Insallah aksi olurda gelebilip surpriz yaparsin, tanismayi sahsen cok istiyorum %p

Türker Akgün' Alıntı:

Baş parmak tutuşundan (thumb) iki parmak tutuşuna geçtim (pinch) . Biraz hover falan çalışırsam Adana'da invert falan yapabilirim diye düşünüyorum. :lol: :lol: :lol:

Abi sen de mi geçtin, ben de 3 ay kadar önce çift parmağa geçtim, hakkaten reset atmak gibi oluyor, ama şöyle birşey var, çift parmaktan sonra tek parmak kullanırken güvende hisettmiyorum artık, illa çift parmak olacak artık :laugh:

Kağan Kazancı' Alıntı:
Abi sen de mi geçtin, ben de 3 ay kadar önce çift parmağa geçtim, hakkaten reset atmak gibi oluyor, ama şöyle birşey var, çift parmaktan sonra tek parmak kullanırken güvende hisettmiyorum artık, illa çift parmak olacak artık :laugh:
Henüz kesin kararımı vermiş değilim Kağan, test aşamasındayım. :laugh:

Avantajları var gibi, bakalım zaman gösterecek. :)

Türker Akgün' Alıntı:

Yok bee, hemen alisirsin :D Ben yolun cok basinda gecmistim gerci ama hemen alismistim. Kumandanin anteni biraz yere bakacak sekilde dondurunce cok rahat oluyor. Usta pilotaj bi parmaktan etkilenmez oyle :)

Kağan Kazancı' Alıntı:

Aynen oyle oluyor, elinin altindan kayip gidecekmis gibi geliyor insana degil mi

Emre Kaman' Alıntı:
Yok bee, hemen alisirsin :D Ben yolun cok basinda gecmistim gerci ama hemen alismistim. Kumandanin anteni biraz yere bakacak sekilde dondurunce cok rahat oluyor. Usta pilotaj bi parmaktan etkilenmez oyle :)

Aynen oyle oluyor, elinin altindan kayip gidecekmis gibi geliyor insana degil mi

Aynen abi çok güvensiz geliyor artık tek parmak, ben baya uzun süre sonra geçtiğim için sıkıntı vermişti ilk başlarda, şimdi alıştım sayılır. Çift parmağa geçmeden önce tareq gibi baş parmak boğum noktasında kullanmaya başladım elimden kaçabilir diye, özellikle piroflip çalışırken bu ihtiyaç ortaya çıkmıştı, çünkü dairesel hareketler sonrası stick parmağımın altında aynı noktada kalmıyordu.Özellikle funnel-hurricane de ve tictoc da farkediyor bence tek parmak çift parmak olayı.. Baş parmak ortasından sonra da çift parmağa geçiş yaptım, şimdi daha rahat hissediyorum. Sadece ilk başlarda kumanda tutuşu ve sticklere ulaşım zor oluyor.
Halen autorotasyon için holdu hiç cyclic komut değiştirmeden veremiyorum :embarras:

Henüz yorum yapabilmem için çok erken fakat 5 sene sonra normal olarak kendimi çıplakmış gibi hissediyorum. :lollol:

Ama bu hobi bana en çokta sabırlı olmayı öğrettiği için normal bir süreç olarak görüyorum yaşanan sancıları. :laugh:

Düşününki ben 10 yıl boyunca uçakla vakit kaybetmiş bir modelciyim. :'( En fazla geri dönerim yanlışımdan, bu nedirki benim için hataların en büyüğünden dönmüşüm pehhhhh pehhhhhh :lol: :lol: :lol:

Türker Akgün' Alıntı:
Henüz yorum yapabilmem için çok erken fakat 5 sene sonra normal olarak kendimi çıplakmış gibi hissediyorum. :lollol:

Ama bu hobi bana en çokta sabırlı olmayı öğrettiği için normal bir süreç olarak görüyorum yaşanan sancıları. :laugh:

Düşününki ben 10 yıl boyunca uçakla vakit kaybetmiş bir modelciyim. :'( En fazla geri dönerim yanlışımdan, bu nedirki benim için hataların en büyüğünden dönmüşüm pehhhhh pehhhhhh :lol: :lol: :lol:

Abi çok güldüm 10 yıl muhabbetine :lollol: :lol:

Yeni geçiş yapmış bir insan olarak şunu tavsiye edebilirim, simulatörde biraz mesai şart :eek:

Bir de hold çekmek, varsa bailout çekmek, gibi switch'lere ulaşım konularına dikkat etmek gerekiyor. Birkaç sefer holdu çekeyim derken kırımdan döndüğüm oldu :lollol: Ama alışınca problem kalmıyor :RCKolik:

Türker Akgün' Alıntı:
Bak ya yine lafı ne yaptın ettin Ucakcilara getirdin Turkerim :lol: :lollol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sorma Mehmet abi benide ozel mesajla bombaladi "Uçak aldim" deyince, :lollol: :lollol:
Hatta bugun modeli herseyiyle geri vermemdeki ana sebepdir kendileri :lollol: