Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motoru ben uzun zamandir kullaniyorum Ali, X7'deydi. Gobline yeni aldim. Performansi canavar gibi.
Bu aralar biraz dusuk devirle ucmaya calisiyorum. Normalde 2150 ucuyorum, super performans. 1900 ile denedim bu hafta, pek sevmedi sanirim model o devri. Biraz daha dusurmeyi planliyorum, bakalim nasil olacak.
Motoru ben uzun zamandir kullaniyorum Ali, X7'deydi. Gobline yeni aldim. Performansi canavar gibi.
Bu aralar biraz dusuk devirle ucmaya calisiyorum. Normalde 2150 ucuyorum, super performans. 1900 ile denedim bu hafta, pek sevmedi sanirim model o devri. Biraz daha dusurmeyi planliyorum, bakalim nasil olacak.
Yok yok, motordan yana sorun yok. Tabi biraz kollektif hareketlerini yumusatmak gerekiyor. Model genel olarak sevmedi gibi dusunuyorum o devri. Kuyruk, cyclic, biraz huzursuz gibiydi. Belki bi 50 rpm daha dusursem veya yukseltsem daha mutlu olacak gibi. Bazi devirler heliyle harmonik titresime giriyor ya. Nx7'de 1950'de sorunlar vardi, 1900 yaptim mis gibi oldu. X7 2200 sevmemisti gibi gibi.. Asil niyetim daha asagilara inmek yavas yavas, alisa alisa ☺
Süper ortam kıskandırcak cinsten
Türker abinin 1350RPM lik videosunu seyrettikten sonra aklima takildi bizim 700 lük modellerde alt sınır ne olur acaba RPM de ?
Süper ortam kıskandırcak cinsten
Türker abinin 1350RPM lik videosunu seyrettikten sonra aklima takildi bizim 700 lük modellerde alt sınır ne olur acaba RPM de ?