[Görseller]: 5. Geleneksel Büyük Kocaeli Buluşması - 20.03.2016 // MKucuksari
Kardeşlerim , ne güzel bir günmüş , herkesin emeklerine , gelenlerin ayaklarına , gelemeyenlerin güzel temennilerine sağlık
Başta Mehmet Küçüksarı kardeşim , biz iki kişi olarak gelmiştik ve bir gün önce gelmiştik , her türlü misafirperverliğin ve verdiğimiz rahatsızlığa olan sabrın için çok teşekkür ederim...
Gerek saha organizasyonu gerek ortamın soğuk havaya rağmen gönüllere huzur veren sıcaklığı , elbette haklı olarak senin emeklerin sayesinde gerçekleşti , çok teşekkür ederim...
Türker kardeşim , seni asla unutmam , gizli mimarımız , gerçek heli üstadımız , mütevazi ve benim nazik güzel kardeşim , her şey için çok teşekkür ederim...
Ayrıca, ismini tek tek yazamadığım , ama hepimizin bildiği güzel abilerimiz ve kardeşlerimizin de katılımıyla gerçekleşen bu güzel organizasyon , elbette sizlerin sayesinde hafızalarımıza unutulmazlar olarak kazındı , herkese teker teker teşekkür ediyorum , hepiniz de sağolun varolun.
Cevap yazmam biraz geç oldu , kusura bakmayın , biz gece 03.00 'de Burdur'a indik şükür , tabi günün ve yolculuğun yorgunluğu ile işbaşı yapınca, foruma ancak şimdi girebilme fırsatı buldum..
Yatır konusuna gelince...
Arkadaşlar ben sahaya gelirken üç kulhüvallah bir Elham okumuştum , sanırım o yüzden benim 250 iki sorti uçuşta bile tık demedi , şeytan kulağına kurşun.
Modelleri hasar gören , türlü aksilikler yaşayan arkadaşlarıma buradan tekrar çok geçmiş olsun diyorum..Yine de cana zeval gelmeden , öyle çok acı kırımların da olmadığı güzel bir gün oldu...Palleriniz zeval görmesin iinşallah....
Ömer abi , lastiği biz gittikten sonra halletmiş , buna çok sevindim
, Zafer hocam plaka nasıl düşmüş ya ,,, bu da çok enteresan olmuş hakikaten
Seneye ömrümüz olursa , inşallah daha kalabalık , daha güzel ve güneşli bir günde , tekrar buluşmak nasip olur