Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aydın bey çok teşekkür ederim. Ürün az önce elime ulaştı hk nın sayfasında 20gr mini servo yazıyor ama bunda servolar standart boy kaplama hafif salmış ama akşama ısı işlemi yapıp gerdiricem
Aydın bey çok teşekkür ederim. Ürün az önce elime ulaştı hk nın sayfasında 20gr mini servo yazıyor ama bunda servolar standart boy kaplama hafif salmış ama akşama ısı işlemi yapıp gerdiricem
Mesut, Texan'ın kırım öncesi resimlerini görünce daha çok üzüldüm, tekrar geçmiş olsun! Allah Katanaya uzun ömür versin! Hayırlı olsun, kırımsız uçuşlar. Katana hakkındaki yapı ve uçuş yorumlarını bekliyoruz...
Katana stokları erimeye başlamış . Beş adetten az var gözüküyordu. Bir tane de ben sipariş ettim. Pazar'a Katana ile solaklardayım inşallah. Mesut Bey artık beraber uçarız.
Katana stokları erimeye başlamış . Beş adetten az var gözüküyordu. Bir tane de ben sipariş ettim. Pazar'a Katana ile solaklardayım inşallah. Mesut Bey artık beraber uçarız.