Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim kardeşim.Valla yeni hareketler çalışıyorum artık.Ama şu an videoları yok tabi.Sonuçta bu yaptığım hareketleri daha da iyileştirip, üstüne yeni hareketler eklemek lazım. Bakalım artık hayırlısı inşallah.
Teşekkür ederim Mehmet abi.Zamanla daha iyi olacak inşallah. Yaptığım bütün hareketler de bu şekilde ilerlemişti zaten.Zamanla buda oturacak.üstüne de daha yenileri eklenecek nasip olursa...
Şekilden şekile girmişsin Veysel sonunda halimden anlayan çıktı Samsung Edge video çekerken ekranı karartıyor şunu sen anlatsan Mesut beycim anlamıyor neyse benim pabuç damda dursun sen çekersin artık işime gelir
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Şekilden şekile girmişsin Veysel sonunda halimden anlayan çıktı Samsung Edge video çekerken ekranı karartıyor şunu sen anlatsan Mesut beycim anlamıyor neyse benim pabuç damda dursun sen çekersin artık işime gelir
Mehmet abi 3D uçuşu zoom yapıp kadraja almayı kolay sanıyor Pilotumuz, ben uçurayım sen çek dicem masraf çıkar diye demiyorum Samsung Edge renkleri mükemmel fakat gökyüzüne tutunca ekran 10saniye sonra kararıyor çözemedik gitti telezoomlu kamera almayı düşünüyoruz bu yüzden